Naslovna VESTI PSI JOŠ JEDNO TROVANJE U BEOGRADU: „Danas je umro patuljasti šnaucer“!

JOŠ JEDNO TROVANJE U BEOGRADU: „Danas je umro patuljasti šnaucer“!

0
patuljasti šnaucer petface

Pas rase patuljasti šnaucer, kućni ljubimac i član porodice. Ovo nije bilo bitno onome koje bacio otrov u beogradskom parku Tašmjdan, mestu gdese okuplja veliki broj kućnih ljubimaca, dece i starijih!

Na svom profilu Jana Bacić je napisala status, kako bi upozorisla sve vlasnike kućnih ljubimaca koji svje slobodno vreme provode u ovom parku.

Pročitajte još:
PRIČA UZ KOJU ĆETE PLAKATI: „Milenko je bio napušten pas. Više ga nema. Otrovan je“!

– Danas je umro patuljasti šnaucer, pas koji je otrovan u parku Tašmajdan tako sto je čovek bacio otrov i uništio njegov a i ko zna jos koliko psećih života. Pazite svoje ljubimce i posle svake šetnje ga dobro pregledajte i posmatrajte njihovo ponašanje. Jer, nikada se ne zna kada će biti kasno da ga spasete, jer neko drugi ne mari za njih. On ih ubija, on je ubica, napisala je Jana.

Njen status je vrlo brzo šerovan preko 500 puta, a prema konemtarima možemo zaključiti da ovo nije i jednio sastajalište čupavih prijatelja gde otrov vreba sa svih strana!

Pročitajte još:
IMA LI KRAJA: U Kraljevu NOVO trovanje kućnih ljubimaca!

– Tako je i na Adi, Banovom brdu, Košutnjaku…. Vodite računa i šta vam psi njuše, jer sam ja svog jedva spasila zbog otrova koji je dovoljan samo da se pomirise i napravi haos, napisala je Anđela Đurović.

Pitamo se samo kada će ovakve vesti biti stvar naše ružne prošlosti? Očigledno ne skoro, bar ne dok nadležni ne počnu da rade svoj posao,…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKristina je udomila pit bula, Lili, iz azila, a ona joj je SADA spasila život!
Sledeći tekstDOKAZANO: Zevanje je zarazno – i kod nas i kod pasa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime