Naslovna VESTI PSI Izgladnjivani PEČ se oporavio uz specijalnu stolicu za hranjenje!

Izgladnjivani PEČ se oporavio uz specijalnu stolicu za hranjenje!

0
peč petface

Porodica je Peča napustila kada je bio u veterinarskoj ambulanti, bolestan i mršav toliko da je jedva stajao na nogama. Organizacija za brigu o životinjama u Americi je preuzela brigu o njemu, pronašla porodicu i saznala da je Peč imao sestru Lulu koja je, nažalost, uginula od gladi.

– Izgledali su kao hodajući skeleti, a njihovi vlasnici su to gledali i nisu činili ništa da to promene, kažu u prihvatilištu.

peč petfaceBivši vlasnici su ih krili na spratu, da ih niko ne vidi i gledali kako lagano umiru.

Pročitajte još: Svi su ignorisali ovog premršavog psa, dok se nisu pojavile ONE!

Kada je Peč stigao u ambulantu, odmah su činili sve da se povrati. Međutim, shvatili su da postoji drugi razlog zbog kog je u tom stanju i tako mršav. Dijagnostikovali su bolest jednjaka, što je značajno otežavalo da hrana stigne do stomaka. Imao je upola manje kilograma nego što je bilo potrebno, delom jer je bio izgladnjivan, a delom zbog bolesti.

peč petfaceU prihvatilištu su imali zadatak da nađu način kako bi mu bilo najlakše da jede, odnosno da jede dok je u uspravnom položaju.

peč petfaceNašli su rešenje u vidu visoke drvene stolice! Znali su da će uvek morati da jede u tom položaju, ali i da će mu biti potreban dom u kom će ljudi imati strpljenja. Onda je došla Lulu – žena koja ga je usvojila, a koja je nosila ime baš kao Pečova sestra koja nije preživela.

Pročitajte još: NERAZDVOJNI: Rita i Dekster gladni i iznemogli, ali puni ljubavi!

Lulu je već je imala šest spasenih pasa i znalo se da će dobro brinuti o Peču. Novi testovi su pokazali da se Peč oporavlja i da mu više ne treba visoka stolica za hranjenje.

Sada je divan pas i verni ljubimac! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNa Eminom venčanju kumovi su bili Niko i Fil, dva aljaska malamuta!
Sledeći tekstPOMOZITE DA SE SPOJI SA VLASNIKOM: Pronađen pas, Čili, čipovan na Stefana iz Beograda!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime