Naslovna VESTI MAČKE PETPARAČKA MAČKA: Ova maca je zvezda parodije Petparačkih priča (VIDEO)

PETPARAČKA MAČKA: Ova maca je zvezda parodije Petparačkih priča (VIDEO)

0
petparačka mačka, petface

Ekspanzijom društvenih mreža, na njima možete pronaći bezbroj snimaka i fotografija ljubimaca u najzanimljivijim i najsmešnijim momentima. 

Oni su često u glavnim ulogama na mnogim profilima i nesvesni svoje popularnosti, a vlasnici neretko prave posebne profile svojim ljubimcima. 

MUDAR MALI! Smučila mu se izolacija – zato se pravi da je MRTAV, da bi ostao što duže napolju! (VIDEO)

Ušao je u WC i tamo zatekao mačka na šolji – usledila je ljuta BITKA (VIDEO)

U ovom slučaju u glavnoj ulozi imamo macu Lizi, koja se pojavljuje, ni manje ni više, nego u delovima kultnog filma Petparačke priče. Maca je u potpunosti zamenila Umu Torman i stala rame uz rame sa Džonom Travoltom.

Naravno, radi se o šaljivoj montaži njenih vlasnika, ali po broju pregleda na YouTub-u rekli bi smo da njena popularnost nije ništa manja od popularnosti slavnih glumaca.

Ovaj video pod nazivom OwlKitty je prava poslastica za sve ljubitelje mačaka, ali i Tarantinovog kultnog filma, a autor ovog klipa je Tibo Čaropin. Pored ovog filma napravio je još nekoliko parodija na različite popularne filmove poput Matriksa, Gospodara prstenova i drugih, a u glavnoj ulozi uvek je nezamenjiva Lizi.

Tibo kaže da je sve počelo iz neke vrste dosade 2018. kada je radio od kuće kao video montažer. Između projekata nalazio je vremena da se malo zabavi, a zašto da to ne uradi sa svojom mezimicom. Odatle je i proistekla čitava ideja koja je naišla na odobrenje publike i samim tim zaživela i nastavila se.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTROŽE KAZNE ZA ZLOSTAVLJAČE: U Misisipiju izglasan novi zakon o zlostavljanju životinja
Sledeći tekstMALA HEROINA: Spasava napuštene ljubimce i svakodnevno im čita

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime