Naslovna VESTI PSI PRIČA KOJA SLAMA SRCE: Đuro je bio beskućnik i sve što zaradi...

PRIČA KOJA SLAMA SRCE: Đuro je bio beskućnik i sve što zaradi davao je za Pimpija. Danas je preminuo!

0
Pimpi petface

Iako je do Nove godine ostalo svega nekoliko dana i svi osećamo tu pozitivnu, predprazničnu atmosferu, priča koja nam je stigla u redakciju danas – vratila nas je u potpunu, za mnoge životinje, tužnu realnost. Naime, priča nas vodi do susedne Hrvatske, a možda je i najemotivnija koju smo do sada pisali.

SMEDEREVO: Pas i njegov vlasnik izbačeni iz kuće, nakon čega je vlasnik preminuo!

Naime, Pimpi i Đuro su bili nerazdvojni i najbolji prijatelji. Nisu imali skoro ništa, ali opet su imali sve. Pimpi je pas od 9 godina koji je čitav svoj život imao dom, iako je živeo sa beskućnikom Đurom. Đuro je pre svega bio odgovoran vlasnik, čovek velikog srca i pun ljubavi prema svom prijatelju. tako je svog psa na vreme čipovao i vakcinisao, od onog što zaradi kupovao mu je isključivo superpremium hranu, a ako je padala kiša i nije imao kaputić, imao je kabanicu od vrećice, dok je Đuro kisnuo.

Pimpi petface

Kada je Đuro prvi put završio u bolnici, Pimpi je završio u azilu gde je ostao dok se Đuro nije oporavio i odmah došao po njega. Kada je Đuro drugi put završio u bolnici, ovaj dragi pas lutao je tužan ulicama, sve dok njegov čovek ponovno nije došao po njega. I opet su bili srećni, zajedno sami i u neimaštini.

PRIČA KOJA SLAMA SRCE: Čika Mirko je živeo SAM sa 5 pasa i 2 mace i danas je PREMINUO!

Đuro je nažalost preminuo, a Pimpi je ostao potpuno sam, izgubljen i tužan. On sada nema ni dom, ni vlasnika. Zato, molimo sve, da bar PODELE PRIČU kako bi možda neko UDOMIO OVOG PRESLATKOG PSA.

Sve detalje u vezi sa Pimpijem, možete dobiti pozivom na broj telefona: 091/6300476! Kontakt osoba je Snježana Črnjević.

UH, EMOCIJE,..

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOD ALFIJA do SIMBE: Najpopularnija imena za pse i mačke ove godine!
Sledeći tekstMaja je pronašla psa, OSTAVLJENOG I VEZANOG ZA BANDERU, kod Vukovog spomenika!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime