Naslovna VESTI PSI PLAŠLJIVI PAS POSTAO HEROJ: Sprečio je lopove da ukradu paket njegove porodice!...

PLAŠLJIVI PAS POSTAO HEROJ: Sprečio je lopove da ukradu paket njegove porodice! (VIDEO)

0
plasljivi pas petface

Devetogodišnji labrador Zero je uvek bio dobar, razigran i stidljiv pas, može se reći da je bio i plašljiv. On se plašio mačaka, praška i predmeta od plastike, prenosi Fox 13.

Međutim, ono što je sve iznenadilo, pre svega pozitivno jeste snimak sa kućne kamere odakle se vidi kako Zero juri čoveka koji je želeo da odnese poštanski paket, koji je stajao ispred vrata.

PROČITAJTE I:

KAKAV DRIBLER: Pas prekinuo utakmicu, oteo loptu i driblao sve redom! (VIDEO)

Naime, paket je došao iz jedne prodavnice nameštaja i čovek, za kojeg se sumnja da je namerio da ga odnese, izašao je iz automobila, ali se brzo vratio u njega.

Neustrašivi pas, Zero, zaustavio je čoveka koji se vidi na snimku kako trčeći nosi paket i tako zaustavio krađu od njegove porodice. Taj čovek se u panici zaustavio i pojurio ka automobilu u trenutku je bacio paket i nestao brzinom svetlosti.

Vlasnici su naveli da u paketu nije bilo ništa preterano vredno, da su tu bile obične sitnice, ali svejedno njihov pas je ispao heroj i dokaz odanosti.

Danas se svi dive Zero-u, ali njegovi vlasnici su preponosni na njega s obzirom na to da je imao reputaciju prilično plašljivog i stidljivog psa, on je sada pokazao svima da to nije.

BRAVO za ovog momka, moramo složno reći i svakako pogledajmo snimak hrabrog čina:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.