Naslovna VESTI PSI SRCA SU IM SLOMLJENA! Poslednji pozdrav sa Sisi – morala je da...

SRCA SU IM SLOMLJENA! Poslednji pozdrav sa Sisi – morala je da se uspava!

0

Kad jednom ostari ili se jako razboli ljubimac koji nam je pružao veselje i bio prijatelj čitav svoj život, vlasnici se suočavaju sa najtežim pitanjem – šta je za njega život, a šta patnja? I kad vas gleda velikim, tužnim ili uplašenim očima moli li za život ili da ga rešite muke?

Još je tužnija činjenica da mnogi ljubimci svoje poslednje trenutke provode na nepoznatom mestu, okruženi nepoznatim ljudima, u strahu, strahu od onoga šta ih čeka…

OVO JE LJUBAV: Dečak psu stavlja masku na lice kako bi ga zaštitio od korone! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

NAŠAO JE POSEBNE PRIJATELJE: Milo zna šta znači bezrezervna ljubav! (FOTO)

Priča koju ćete u narednim redovima pročitati slomiće vam srce, ali i dati veru u ljude koji su spremni da urade sve kako bi spasili živote onih koji su ostavljeni…

– Sile, izgleda je ovo kraj naše borbe… Znaš šta nas najviše boli? To što boljeg psa nismo skoro upoznali i to što 3 godine nismo mogli da ti nađemo dom, da uživaš i budeš voljena. Volimo te mi, svim srcem, ali znamo da pažnja koju smo ti poklanjali nije bila dovoljna. Da si uvek davala šapu, vukla nas i tražila još… I sve smo hteli. Sve, samo da budeš bolje… Ali, loš zivot na ulici, loša hrana, bolesti vezali su nam ruke.

– Sisi upravo vracamo sa pregleda u Beogradu. Otkazala joj je jetra skroz. U stomaku ima vodu, ima temperaturu, malaksala je, sa stalnim mučninama i rešili smo da je više ne mučimo. Sve dalje bi joj samo nanosilo bol. To ne želimo… Hvala što ste nam pomagali da je lečimo od demodexa, štenećaka, anaplazmoze, što ste nam omogućili da uvek dobija sve što joj je potrebno. Grlićemo je i ljubiti još danas… Od svih vas i nas.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSCENA KAO IZ DIZNIJEVOG FILMA: Žena svakodnevno brine o napuštenim životinjama a one joj uzvraćaju OVAKO! (VIDEO)
Sledeći tekstEKSTREMNO POVREĐEN PAS: Pančevo ZANEMELO pred ovakvim prizorom! (UZNEMIRUJUĆE)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime