Naslovna VESTI PSI LJUBAV KOJA PREVAZILAZI SMRT: Mali pas moli za pomoć za spas prijatelja.

LJUBAV KOJA PREVAZILAZI SMRT: Mali pas moli za pomoć za spas prijatelja.

0
Pas u nesreći

Svaka priča o spasavanju napuštenih pasa nosi veliku bol i tugu. Ipak, ova priča o mališanu koji, iako i sam povređen više misli na svog prijatelja, posebno je potresna. Ovo je ljubav koja prevazilazi i samu smrt.

Pas u nesreći

Jednog tmurnog dana, volonteri iz Pet Adoption Centra su krenuli na teren kako bi spasili psa koji je bio u nevolji. Dok su se vozili putem, primetili su psa koji je sedeo kraj puta, u prašini i blatu, i činilo se da čuva telo svog prijatelja koji je bio stradao u saobraćajnoj nesreći.

Pročitajte i ovo: SAN JEDNE PULINKE: Upoznajte ovu maznu i strpljivu kujicu koja čeka ljubav svog života

Slika je bila potresna. Mali pas je bio slomljen od bola i gubitka, sedeo je pored tela svog prijatelja i uporno ga čuvao od prolaznika koji su nemarno prolazili pored njih.

Pas u nesreći

Volonteri su se zaustavili da bi pružili pomoć malom psu. Kada su se približili, mogli su videti suze u njegovim očima i strah u njegovom cviljenju. Pored bola koji je osećao zbog gubitka prijatelja, maleni pas je imao i povredu noge koja je nastala u sličnoj nesreći.

Pas u nesreći

Dok su volonteri pokušavali da mu pruže pomoć, pas ih je molio za pomoć ali ne za sebe već za svog prijatelja. Bio je toliko uporan u svojoj molitvi da se činilo kao da je molio nevidljivu silu da se neko pojavi i spasi njegovog prijatelja.

Pročitajte i ovo: ZAGRLI ME! Kajla, štene koje je preživelo groblje, traži traži tako malo.

U tom trenutku, jedan prolaznik je primetio malog psa i njegovu nevolju i pritrčao je da bi pomogao. Nakon što je saznao šta se dogodilo, odmah je pozvao hitnu pomoć i pokušao da smiri malog psa.

Pas u nesreći

Ubrzo su stigle hitne službe i spasili su psa koji je bio na ivici života. Kada su volonteri krenuli sa psom u kliniku, maleni pas se držao za ruku jednog volontera i nije je ispuštao. Bio je toliko zahvalan što su došli i što su mu spasili život. Kada su stigli u kliniku, maleni pas je bio uplašen i nesiguran. Ali, kada je video da su volonteri tu uz njega, počeo je da se oseća bolje.

Pas u nesreći

Nakon nekoliko dana, maleni pas se oporavio od svih povreda i invaliditeta u nozi i postao je živahan i veseljak kao i svaki drugi pas. Iako je izgubio prijatelja, pas je naučio važnu lekciju o prijateljstvu i hrabrosti koju će pamtiti celog svog života. Njegovo srce je postalo još veće i spremno da pruži ljubav i naklonost svima oko sebe.

Izvor: YouTube Pet Adoption Center

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČOKOLADICE koje su preživele smrtonosni virus: Borba za preživljavanje štenaca u Valjevu”
Sledeći tekstDEČAK HEROJ: Pokazao da svet može biti bolje mesto ako se samo malo trudimo.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime