Naslovna VESTI PSI POSLEDNJI RASTANAK – Dirljiva sahrana najboljeg prijatelja

POSLEDNJI RASTANAK – Dirljiva sahrana najboljeg prijatelja

0
Sahrana psa

Izgubiti voljenog ljubimca, posebno psa koji je bio nerazdvojni prijatelj, je trenutak koji niko ne želi da doživi. Gubitak ljubimca uvek ostavlja prazninu u porodici koja se veoma teško ponovo ispunjava. Mnogi se pitaju kako najbolje izraziti svoju ljubav i  tugu kada dođe trenutak za poslednji rastanak.

Pas Negrito

Vlasnica Negrita, starog psa koji je prešao preko duge duge, odlučila je da organizuje sahranu kako bi dostojanstveno rekla poslednje zbogom svom prijatelju. Želela je da njen Negrito bude ispraćen uz naklonost i ljubav svih koji su ga poznavali. Negrito je imao 15 godina kada je umro.

Pročitajte i ovo: STVARNOST KOJU NEKI NE VIDE – Iza slatke slike krije se tužna priča

Mali pas je položen na krevet postavljen zelenim grančicama i lišćem, a njegova glava je odmarala na čipkastom jastuku. Telo Negrita je bilo pokriveno ružinim laticama. Smrt ovog psa bila je tretirana kao smrt ljudskog bića.

Sahrana psa

“Prijatelji, posle gotovo 15 godina života zajedno – rekla je Samyna na sahrani – danas je naš Negrito preminuo. Bio je ratnik, gubitak nas boli, ali znam da je sada prešao preko duge da bi se sreo sa svim krznenim anđelima i srećan je. Više neće patiti i sa neba će nastaviti da brine o nama”.

Pročitajte i ovo: TIHI HEROJ – Deka dao uličnom psu vodu.

Negritova sahrana

Sahrana Negrita je podeljena na društvenim mrežama i mnogi ljudi su poslali reči utehe porodici. Mnogi su postavili emotivne komentare opraštajući se od Negrita. Niko nije mislio da je ovakva ceremonija preterana. Iako pas više neće biti sa svojom voljenom porodicom, uvek će biti u njihovim srcima.

Izvor:  365animali.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTVARNOST KOJU NEKI NE VIDE – Iza slatke slike krije se tužna priča
Sledeći tekstLEKCIJA IZ LJUBAVI – Zašto su životinje toliko bolje od ljudi?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime