Naslovna VESTI MAČKE LEKCIJA IZ LJUBAVI – Zašto su životinje toliko bolje od ljudi?

LEKCIJA IZ LJUBAVI – Zašto su životinje toliko bolje od ljudi?

0
Mačka i pas Nana

Jedna mačka nam je svima očitala pravu lekciju iz ljubavi. Iz ljubavi koja ne zna za granice, koja ostaje zauvek. Ostaje nam sam da razmišljamo: zašto su životinje toliko bolje od ljudi?

Nana i mačka

Kada je Nadir Rodriguez pronašao napuštene mačiće, nije znao kako da se brine o njima. Rešenje se nametnulo onog trenutka kada je shvatio da njegov pas Nana pokazuje veliku naklonost prema mačićima. Od tog trenutka, Nana se brinula za mačiće kao da su njeni sopstveni mladunci.

Pročitajte i ovo: TIHI HEROJ – Deka dao uličnom psu vodu.

Nana je bila kao majka za mačiće i brinula se o njima dok su bili mali i bespomoćni. Međutim, vreme je prolazilo, Nana je starila i nažalost, jednog dana je izgubila bitku sa bolešću.

Lekcija iz ljubavi

Nanina smrt je pogodila ne samo Nadira, već i mačke koje su odrasle sa Nanom. Ali posebno tužna bila je mačka koja je tokom godina razvila specijalnu vezu sa psom. Ova mačka i Nana su do poslednjeg trenutka bile zajedno.

Pročitajte i ovo: POSLEDNJI RASTANAK – Dirljiva sahrana najboljeg prijatelja

Pošto je Nana shtanjena u dvorištu, ta mačka je počela svakog jutra da dolazi na njen grob i tu bi ostajala satima kao da još uvek oseća Nanino prisustvo i ljubav.

Mačka na grobu

Nadiru je bilo teško da gleda tu tužnu sliku svakog jutra, ali istovremeno je shvatio veliku istinu. Naučio je da ljubav ne poznaje granice, da se najdublje emocije razmenjuju i između različitih vrsta i da se istinska prijateljstva ne zaboravljaju čak ni kada nas više nema.

Izvor:  universoanimali.it

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOSLEDNJI RASTANAK – Dirljiva sahrana najboljeg prijatelja
Sledeći tekstSIMPATIČNO, ALI VEOMA TUŽNO – Usamljena mačka ukrala „prijatelja“.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime