Naslovna VESTI PSI U POODMAKLOJ TRUDNOĆI OSTALA JE NA ULICI: A onda je postala ZVEZDA!

U POODMAKLOJ TRUDNOĆI OSTALA JE NA ULICI: A onda je postala ZVEZDA!

0

Pronalaženje novog doma za psa sa ulice je ponekad izuzetno zahtevan poduhvat. Ali pronalaženje doma za pit bula – i to još u poodmakloj trudnoći – je praktično nemoguća misija.

Mamu Pikls – dvogodišnjeg pit bula sa karamel i belim krznom, zlatno-smeđim očima i vrlo punim stomakom – su napustili njeni prethodni vlasnici pa je završila u azilu Pits i Gigls (čije ime inače znači Pitovi i kikotanje) u Šarloti u Severnoj Karolini.

OPSEDNUT CRTAĆEM: Ovaj buldog obožava Kralja lavova (VIDEO)

Volonteri u prihvatilištu, uključujući i fotografkinju Loren Kastin Sajks, su se zaljubili u razigrani duh Mame Pikls i odlučili da bi ona bila savršena za fotkanje mame psa. Kastin Sajks je uspela da uhvati neke zaista predivne fotke ove kujice, uključujući i nekolicinu s njenih osam kučića.

Fotke su, bez ikakvog iznenađenja, vrlo brzo postale popularne na internetu.

Azil Pits i Gigls su se specijalizovali za pomoć trudnim psima beskućnicima tokom donošenja kučića na svet i njihovih prvih nekoliko meseci majčinstva, a Mama Pikls je ovde prebačena iz drugog azila koji se nije mogao adekvatno brinuti o njoj. Kao što i samo ime ove organizacije ukazuje, prevashodno rade sa pit bulima i njihovim mešancima.

BEZDUŠNO! Priča o nama – BAČENOM ŠTENETU NIKO NIJE POMOGAO!

Kastin Sajks je izjavila da je Mama Pikls našla savršenu ravnotežu između žestokog i prijateljskog stava, te je jednog trenutka savršeno pozirala, a drugog se saplitala o svoj veliki trudni stomak.

– Trebalo je mnogo ruku i tona slatkiša kako bi se ona uspela fokusirati na iskazivanje svoje unutrašnje boginje! – rekla je Kastin Sajks, te opisala Mamu Pikls istovremeno i kao kraljicu ali i jednog od najnespretnijih i najblesavijih pit bula koje je videla. Bila je sjajna i zaista se moglo primjetiti koliko uživa u pažnji. Po tome je tipičan pit bul – sve će uraditi samo da je pohvalite i mazite!

Leglo Mame Pikls broji osam kučića i sve su ženke. Nakon što su i one stigle na svet, jedini logični idući korak je bio da se čitava ova banda skupi za grupno fotkanje.

Kastin Sajks takođe napominje da pored brige o trudnim psima i novorođenim kučićima, Pits i Gigls takođe „konstantno edukuje javnost o odgovornim praksama sterilisanja pasa“.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZnate li ZAŠTO su NARANDŽASTE MAČKE toliko posebne?
Sledeći tekstDETALJNA PROVERA! Pas je postao PRAVA SENZACIJA na društvenim mrežama (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime