Naslovna VESTI PSI OPSEDNUT CRTAĆEM: Ovaj buldog obožava Kralja lavova (VIDEO)

OPSEDNUT CRTAĆEM: Ovaj buldog obožava Kralja lavova (VIDEO)

0
opsednut crtaćem, petface, buldog

Da li pas, poput deteta, može da bude opsednut crtaćem? Ovaj buldog obožava Kralja lavova, toliko da ćete zanemeti na njegovu reakciju na Mustafinu smrt.

Znamo koliko deca vole crtaće, a da ih i psi gledaju nije strana pojava. Ipak, preslatki jednogodišnji buldog, Brus, sve nikoga nije ostavio ravnodušnim svojom opsednutošću Kraljem lavova i time sa kolikom pažnjom prati svoj omiljeni crtani.

PRIČA O NESEBIČNOJ LJUBAVI: Pas se popeo na vozilo hitne pomoći kako bi bio uz vlasnika do kraja!

MALI PAS – VELIKA PODRŠKA: Pomogao prijatelju da prevaziđe strahove

Njegova vlasnica, Karli, kaže da je Brus odgledao ovaj crtani bukvalno hiladu puta. Ona je odlučila da njegovu opsesiju podeli sa ljudima širom sveta preko TikToka. 

Najupečatljiviji momenat njegovog pomnog praćenja radnje crtaća je kada umire Mustafa. Brus tada počinje da laje i spušta se na prednje šape ispred televizora.

opsednut crtaćem, petface, buldog

Karli kaže da je njegova reakcija prilikom ove scene uvek ista, bez obzira na to koliko puta je pogledao crtani. Upravo zbog toga je i odlučila da podeli ovo sa ostalima. Ona kaže da se on ponaša kao da tačno zana šta se događa i kao da hoće da uteši malenog Simbu.

Dokaz da je ovaj pas apsolutno opsednut ovim crtanim je da, ukoliko žele nešto drugo da gledaju na TV-u, Karli kaže da moraju da mu puste na telefonu da gleda crtani do kraja. Prekidanje ne dolazi u obzir.

Brus je prava zvezda u svom kraju u Northemptonu. Karli kaže da ga deca obožavaju, da im zvone na vrata da puste Brusa da se igra sa njima.

izvor: mirror.co.uk

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKAV POMAGAČ! Čivava teši zubarske pacijente.
Sledeći tekstARHEOLOŠKO OTKRIĆE: Pas pre 8.400 godina sahranjen sa vlasnikom

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime