Naslovna VESTI PSI POSTAO SLAVAN I DOBIO DOM: Pit bul iz školskog autobusa najzad srećan!

POSTAO SLAVAN I DOBIO DOM: Pit bul iz školskog autobusa najzad srećan!

0
pit bul dobio dom

Jedan pit bul je rešio da sam sebi obezbedi dom. Deluje neverovatno, ali ovo što je ovaj ulični pas uradio definitivno je jedan od najboljih pokušaja da se dođe do pravog doma.

pit bul dobio dom

On je pratio grupu srednjoškolaca i kada su oni ušli u školski autobus ušao sa njima. Zauzeo je svoje mesto na jednom od sedišta i kako svi pričaju, ponašao se krajnje pristojno. Vozač nije hteo da krene, zamolio je decu da izađu i pokušao da izvede i nezvang putnika.

pit bul dobio dom

Međutim, pit bul nije bio raspoložen da napusti svoje sedište. Komšije i roditelji su se takođe pridružili pokušajima da se uporni pas izvede. Koristili su krekeri i razne druge poslastice. Nekako su uspeli da ga namame i on je izašao. Kratko se zadržano na stanici a pošto niko nije došao po njega, odlutao je dalje.

Ne propustite: PAS SA HOBIJEM: Nećete verovati koju društvenu igru je naučio ovaj pas

Snimci koji su tada nastali su postali veoma popuarni na društvenim mrežama. Pokrenuta je potraga za prijateljskim pit bulom ali njemu nije bilo traga. Pronađen je sasvim slučajno pošto je ušetao u jedno dvorište. Čim su primetili radosnog i razigranog psa, vlasnici kuće su obavestili radnike Delkalb Animal Services koji su došli i preuzeli psa. Činilo se da je bio presrećan jer ga je neko uzeo.

pit bul dobio dom

Pročitajte i ovo: PRIMLJENA U KUĆU SLAVNIH: Najveće priznanje Beli koja je spasla život svom vlasniku!

Pas, koji je dobio ime Rajder, smešten je u sklonište Diva’s Pit Bull Rescue. Čim su ga oglasili za udomljavanje, javio se veliki broj ljudi koji su mu ponudili novi dom. Rajderova istorija je potpuno nepoznata. Neki od korisnika društvenih mreža su rekli da su ga viđali na ulicama poslednjih nekoliko dana pre nego što je ušao u autobus i to je sve. Vlasnik se nikada nije javio, a pas nije bio obeležen kako bi mogao da se utvrdi pravi vlasnik.

pit bul dobio dom

Kako bilo, zahvaljujući svom fenomenalnom karakteru i druželjubivosti koju je pokazao prema deci Rajder sada ima novi dom. Tu uživa u ljubavi i pažnji koju je toliko želeo.

Izvor:  dogheirs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRIMLJENA U KUĆU SLAVNIH: Najveće priznanje Beli koja je spasla život svom vlasniku!
Sledeći tekstMAMA JE MAMA: Dve majke su pokazale da razlike među vrstama ne postoje kada su bebe u pitanju

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime