Naslovna VESTI PSI PRAVDA ZA ANĐELA: Ceo grad oblepljen plakatima UBICA psa Anđela!

PRAVDA ZA ANĐELA: Ceo grad oblepljen plakatima UBICA psa Anđela!

9
PRAVDA ZA ANĐELA petface

PRAVDA ZA ANĐELA – tako glasi poruka koju nosi kampanja protiv zlih i oholih ubica nesrećnog psa! Naime, priča nas vodi do italijanskog grada Sangineta, u Kozenci, Calabria, jug Italije!

Italiju je nedavno potresao stravičan slučaj nasilja nad psom, Anđelom, kog su četvorica muškaraca obesila iz zabave! Osećaj besa, gađenja, prezira i visok stepen straha kod građana Italije doveo je do kampanje jedne agencije koja je ceo grad oblepila plakatima i bilbordima sa slikama ovih ubica!

HEROJ DANA: Maza iz Subotice bila je pretučena i obešena, a POGLEDAJTE JE DANAS!

PRAVDA ZA ANĐELA petface

– Evo ko je nemilosrdno i mučki ubio psa Anđela. Tekst je na bilbordima koji su postavljeni na više ključnih tačaka u gradu!

VIDEO: Alina i Kristina se na Internetu pohvalile mučenjem i ubijanjem životinja!

Kako prenose tamošnji mediji, reklamna agencija za bilborde je danas primila na stotinu poziva od rodbine i prijatelja osumnjičenih, čije se fotografije nalaze na plakatima, tako da su slike uklonjene, a agenciji preti tužba.

PRAVDA ZA ANĐELA petface

Međutim, direktori su preuzeli svu odgovornost za ovu kampanju, jer kako kažu dosta im je zlikovaca koji preuzimaju vlast u njihovom gradu!

Takođe, zakazan je i protest za 26. novembar a oganizatori naglašavaju da žele povećanje kazni za one koji zlostavljaju i ubijaju životinje.

– Poslali smo državnim organima zvanične zahteve, a dok ne revidiraju Zakon mi pozivamo sve da nam se pridruže na protestu, jer se nažalost nasilje neće zaustaviti! Ljudi ubijaju iz zabave, dosade i slično, rekli su organizatori!

Da li podržavate ovaj vid JAVNOG isticanja zločinaca? Mi da! 😉

9 KOMENTARA

  1. Podržavam. Naravno. To su monstrumi. Zakone o zlostavljanju i ubijanju životinja treba pooštriti. Dakle, povećati zatvorske kazne. Ali, i kazniti počinioce po džepu. Izvrgnuti ih javnom ruglu. I to treba da bude predmet zakonodavca. Ako su bolesni. Trebalo bi ih poslati na lečenje.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.