Naslovna VESTI PSI PRAVDA ZA ANĐELA: Ceo grad oblepljen plakatima UBICA psa Anđela!

PRAVDA ZA ANĐELA: Ceo grad oblepljen plakatima UBICA psa Anđela!

9
PRAVDA ZA ANĐELA petface

PRAVDA ZA ANĐELA – tako glasi poruka koju nosi kampanja protiv zlih i oholih ubica nesrećnog psa! Naime, priča nas vodi do italijanskog grada Sangineta, u Kozenci, Calabria, jug Italije!

Italiju je nedavno potresao stravičan slučaj nasilja nad psom, Anđelom, kog su četvorica muškaraca obesila iz zabave! Osećaj besa, gađenja, prezira i visok stepen straha kod građana Italije doveo je do kampanje jedne agencije koja je ceo grad oblepila plakatima i bilbordima sa slikama ovih ubica!

HEROJ DANA: Maza iz Subotice bila je pretučena i obešena, a POGLEDAJTE JE DANAS!

PRAVDA ZA ANĐELA petface

– Evo ko je nemilosrdno i mučki ubio psa Anđela. Tekst je na bilbordima koji su postavljeni na više ključnih tačaka u gradu!

VIDEO: Alina i Kristina se na Internetu pohvalile mučenjem i ubijanjem životinja!

Kako prenose tamošnji mediji, reklamna agencija za bilborde je danas primila na stotinu poziva od rodbine i prijatelja osumnjičenih, čije se fotografije nalaze na plakatima, tako da su slike uklonjene, a agenciji preti tužba.

PRAVDA ZA ANĐELA petface

Međutim, direktori su preuzeli svu odgovornost za ovu kampanju, jer kako kažu dosta im je zlikovaca koji preuzimaju vlast u njihovom gradu!

Takođe, zakazan je i protest za 26. novembar a oganizatori naglašavaju da žele povećanje kazni za one koji zlostavljaju i ubijaju životinje.

– Poslali smo državnim organima zvanične zahteve, a dok ne revidiraju Zakon mi pozivamo sve da nam se pridruže na protestu, jer se nažalost nasilje neće zaustaviti! Ljudi ubijaju iz zabave, dosade i slično, rekli su organizatori!

Da li podržavate ovaj vid JAVNOG isticanja zločinaca? Mi da! 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSVET PODELJEN: Da li su vama ove ovce slatke ili strašne?
Sledeći tekstVIDEO: Pre tri meseca, crvi su mu doslovno izjedali lice. Danas on izgleda OVAKO!

9 KOMENTARA

  1. Podržavam. Naravno. To su monstrumi. Zakone o zlostavljanju i ubijanju životinja treba pooštriti. Dakle, povećati zatvorske kazne. Ali, i kazniti počinioce po džepu. Izvrgnuti ih javnom ruglu. I to treba da bude predmet zakonodavca. Ako su bolesni. Trebalo bi ih poslati na lečenje.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime