Naslovna VESTI PSI POŽUTEO OD MUKE! – Izbačen posle mučenja u kavezu.

POŽUTEO OD MUKE! – Izbačen posle mučenja u kavezu.

0
Pas požuteo od muke

Držati godinama psa u malom, skučenom uvek prljavom kavezu! Ima li nečeg goreg? Da li to zaista neko može da učini. Nažalost – može. Ovaj jadničak je bukvalno požuteo od muke života koji je živeo.

Pas požuteo od muke

Istražitelji RSPCA su bili šokirani izgledom i stanjem malenog mešanca Džek Rasel terijera. Pas je sasvim slučajno pronađen na jednoj udaljenoj stazici a kada je izvršen pregled ustanovljeno je da je nesrećnik preživeo pravu torturu. Čini se da je sve tri godine života proveo u skučenom kavezu bez mogućnosti da uživa u životu koji je pripada svakom živom biću.

Pročitajte i ovo: IPAK IMA KO DA GA VOLI! – Ovog mačka druge mačke baš ne vole, ali on je našao nove prijatelje

Dlaka na stamaku je bila potpuno proređena i izrazito žuta sa ranama od urina. Nokti su mu bili drastično prerasli što je govorilo da se nikaf+da nije šetao ali i da vlasnici nisu brinuli o psu. Zubi su bili u lošem stanju zbog neadekvate ishrane a veterinari pretpostavljaju da je jadnik zubima pokušavao da se oslobodi iz kaveza.

Pas pPas požuteo od mukeožuteo od muke

Pročitajte i ovo: NEVIĐENO ZLO – Ratnom veteranu, invalidu STRELOM POGODILI PSA pomoćnika!

Koliko je pas patio govori i podatak da i posle nekoliko kupanja, dlaka na stomaku i dalje nije povratila prirodnu belu boju. Ono što je naročito potreslo pripadnike RSPCA je činjenica da je ovaj nesrećnik već četvrti pas koji je u samo jednom mesecu pronađen jer su vlasnici odlučili da prestanu da se staraju o svojim ljubimcima. Najgori slučaj je bio pas koji je pronađen mrtav, sa gotovo identičnim tragovima zlostavljanja. Ovaj nesrećnik nije imao sreću da bude pronađena na vreme i da mu dobri ljudi spasu život.

Izvor:  express.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIPAK IMA KO DA GA VOLI! – Ovog mačka druge mačke baš ne vole, ali on je našao nove prijatelje
Sledeći tekstNIJE IZDRŽALA – SADA SVI PLAČEMO ZA NJOM! – Besomučno su je parili, a onda odbacili!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime