Naslovna VESTI PSI NAJDIRLJIVIJA PRIČA DANA! Devojčice u trenutku kada im se vratio izgubljen pas.

NAJDIRLJIVIJA PRIČA DANA! Devojčice u trenutku kada im se vratio izgubljen pas.

0
dirljiv susret

Gubitak ljubimca je nešto od čega svaki vlasnik strepi sve vreme zajedničkog života. Misli o tome gde se nalazi, šta mu se događa kako preživljava predstavljaju najstravičnije trenutke u zajedničkom životu koji je iznenada prekinut. Deca, gubitak prijatelja doživljavaju još teže. Ali, ovo je nadirljivija priča dana.

dirljiv susret

Srećom, ponekad se sudbina postara da se nada koja poslednja nestane ipak ostvari. Tako je bilo u slučaju psa Maksa. On je nestao još u maju prošle godine i od tog trenutka tuga je ispunila srce dve devojčice. Sve potrage u San Antoniju nisu urodile plodom. Maksa nije bilo.

Pročitajte i ovo: SAM I TUŽAN – Niko ga neće!

I tako je bilo više od dva meseca. Policija je tada dobila više poziva građana koji su primetili malog psa koji je tumarao ulicama. Policajac Peres je krenuo da proveri o čemu se radi i usput se setio jednog od mnogobrojnih flajera na kojima je oglašen Maks. Kada je pronašao psa, odmah je pozvao broj sa flajera i pozvao ljude da dođu i provere da li se radi o njihovom ljubimcu.

dirljiv susret

Tada su i nastale dirljive fotografije. Sestre nisu mogle da sakriju suze i sreću zbog povratka psića za kojim su tugovale mesecima. Dečje suze radosnice nemaju cenu. Sreća koju su doživele su najveća nagrada ovom policajcu koji je samo pokazao da je svaki život važan i da ne treba mnogo da bi se neko ponovo usrećio.

Pročitajte i ovo: Štene TRČALO za automobilom u NADI da će ga uzeti?

dirljiv susret

Nije utvrđeno gde se nalazio i šta se događalo sa Maksom dva meseca. Da li je bio ukraden, da li je sam bezbrižno odlutao misleći da će se vratiti svojoj kući ili nešto treće… Sada to više i nije važno. Maks je kod kuće, srca dve devojčice su ponovo ispunjena radošću a porodica je na okupu.

Izvor:  nor-lur.ru

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSAM I TUŽAN – Niko ga neće!
Sledeći tekstGOTOVO ZALEĐENA! Mršava, nemoćna, zaključana u kavezu na -15°

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime