Naslovna VESTI PSI Ovaj čovek je prevezao 5.000 životinja i na taj način ih spasao...

Ovaj čovek je prevezao 5.000 životinja i na taj način ih spasao sigurne smrti!

1
prevezao 5.000 životinja petface

prevezao 5.000 životinja: Koliko puta ste čuli izreku: Naše je samo ono što damo drugima?! Ona je i ideja naše naredne priče, koja nedvosmisleno ukazuje da svako može da pomogne da nečiji život izgleda bar malo lepše. Zvezda naše današnje priče je čovek koji je i više nego zaslužio da o njemu pišemo. Naime, on je do sada spasio čak 5.000 životinja od smrti.

Pročitajte još: BRAVO: Volonteri putuju svetom i spasavaju pse eutanazije!

On se zove Džef Benet i on je penzionisani biznismen i rekreativni pilot. On volonitra za Udruženje Piloti i šape”, čije je sedište u Južnoj Karolini još od 2008. godine. Ideja ovog Udruženja je da pse iz prebukiranih azila preveze u one u kojima je manja gužva. Takođe, oni obezbeđuju i prevoz psima koji su udomljeni do njihovih novih porodica. Najbolji deo svega je da sve što ovaj čovek radi je potpuno besplatno. Dakle, za osam godina, on je uspeo avionom preveze i na taj način spasi čak 5.000 životinja.

prevezao 5.000 životinja petface

Osećam veliko zadovoljstvo povodom onoga što radim. Kada preuzmem pse, mogu da vidim da su oni potpuni slomljeni. Nije im potrebno puno da se oslobode i da izađu iz ljušture. Mogu da posvedočim tome da svi oni posle 2 do 3 sata provedena u avionu, znaju da su na sigurnom i da su sada spaseni, rekao je Džef za sajt Dodo.

Pročitajte još: POTROŠIO BOGATSTVO: Sagradio sklonište i spasio preko 2.000 pasa! (VIDEO)

prevezao 5.000 životinja petfacePored pasa i mačaka,ovaj humani čovek ima iskustva i u prevoženju drugih životinja, kao što su pitoni, svinje i zečevi. Džef se trudi da organizuje letove bar jednom mesečno. Inače, valja napomenuti da on koristi svoj avion čiji godišnji troškovi iznose 16.000 dolara.

Čovek koji je do sada prevezao čak 5.000 životinja i na taj način ih spasio sigurne smrti, postao je njihov heroj, ali i heroj svih nas koji smo se sa ovom pričom susreli.

Zaista, zaista inspirativna priča!

Pogledajte GALERIJU fotografija ovog čoveka sa životinjama koje je spasio:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLEPOTICA: Ova mačka je atrakcija tokijske železnice!
Sledeći tekstGALERIJA: Zašto sve životinje obožavaju KAPIBARU – najvećeg glodara na svetu?!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime