Naslovna VESTI PSI PRIČA KAO IZ ROMANA: Pas nije prestao da juri za autobusom, dok...

PRIČA KAO IZ ROMANA: Pas nije prestao da juri za autobusom, dok ga vozač nije udomio! (VIDEO)

0

Iako ovoj kujici nije trebalo dugo da pronađe stalni dom, moramo priznati da se dobro potrudila i umorila da dođe do njega. Filipinci koji su se toga dana vozili u autobusu, ali i sam vozač, mislili su kako će ovo biti vožnja kao i svaka druga. Međutim, prevarili su se, prenosi Index.hr.

Ovoga su puta imali istrajnu pratiteljicu koja se trudila da uđe u bus, no koja je bila dovoljno pristojna da ne uđe dok ne dobije dopuštenje. Iako je bus šest puta usporio te joj tako dao priliku da uđe, ona je čekala da vozač to sve odobri. Na početku je bio protiv toga, jer se bojao da se možda radi o agresivnom psu.

PROČITAJTE I:

NE MOŽEMO ZAMERITI: Žena se brinula o 11 pasa, iako nije imala ni sebe da prehrani! (VIDEO)

Ali kada je posljednji put usporio, shvatio je da ova kujica želi samo pomoć i malo ljubavi. Dopustio joj je da uđe, a jedan od putnika za The Dodo izjavio je kako ju je vozač na kraju i udomio. Kujica je nakon naporne i duge “trke” pronašla svoj dom, zauvek i osobu koja sada svakodnevno brine o njoj.

Ovo je zaista događaj za koji možemo da kažemo, da život piše ljute drame. Ovo je zaista neverovatna priča i prosto, da nema snimka ne bismo mogli da poverujemo u nju tako lako.

Predivna priča!

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNE MOŽEMO ZAMERITI: Žena se brinula o 11 pasa, iako nije imala ni sebe da prehrani! (VIDEO)
Sledeći tekstPETFACE OBARA REKORDE: U maju preko POLA MILIONA otvorenih stranica!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime