Naslovna VESTI PSI PRIKLJUČITE SE: Nagradna igra NAŠE VELIKO SRCE pomaže gladnim i napuštenim životinjama!

PRIKLJUČITE SE: Nagradna igra NAŠE VELIKO SRCE pomaže gladnim i napuštenim životinjama!

2
nase veliko srce petface

Koliko puta ste samo želeli da pomognete nekome ko je u nevolji – čoveku, psu, maci… Fotografije koje obiluju Internetom pokazuju da napuštenih životinja ima na žalost sve više. Od ovog trenutka, na jednom mestu možete pokušati da im pomognete – ma gde se sada nalazili. Sve što vam je potrebno je dobra volja, fotografija SVOG psa ili SVOJE mace i odluka – za koju organizaciju, azil, Prihvatilište u CELOJ SRBIJI želite da se igrate. Dobro ste čuli, bilo gde u Srbiji!
Dakle, sve što treba da uradite je da fotografiju svog psa ili svoje mace postavite u album, koji se nalazi na linku: NAŠE VELIKO SRCE a u delu koji se zove PORUKA napišete motivacionu poruku za koga i zbog čega želite da se igrate!
Sve je potpuno besplatno, naravno, i zato nema izgovora – priključite se što pre i podelite svima vest, jer je ovo možda NAJHUMANIJA NAGRADNA IGRA U SRBIJI!
Pokažite svoju humanost, otvorite voje srce i igrajte se za napuštene, gladne i one ljubimce koji negde širom zemlje čekaju novi dom. I naravno, akcenat je na humanosti, pa ako već niste – razmislite da li imate uslova i udomite jednu napuštenu životinju. Sreća će biti obostrana, garantujemo! 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst13 MILIONA PREGLEDA: Video posle koga ćete shvatiti da pas NIJE igračka!
Sledeći tekst“Lepa, zdrava i debela mačka” – NE, NIKAKO!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime