Naslovna VESTI PRONAĐEN LOGOR ZA UKRADENE PSE: Biznis vredan desetine hiljada evra!

PRONAĐEN LOGOR ZA UKRADENE PSE: Biznis vredan desetine hiljada evra!

0
spaseni psi u kini

I taman kada se pomisli da nas ništa ne može iznenaditi, odjekne vest koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Čitajući redove izveštaja sa lica mesta,  čovek se prosto zapita da li je moguće da je empatija toliko izostala? Vest iz Italije proširila se neverovatnom brzinom! Da li je moguće da stvari odu toliko daleko?!

U pitanju je pravi logor za pse koji su ukradeni i spremni za prodaju u inostranstvu nakon što su podvrgnuti mučenju radi uklanjanja čipova koji bi poslužili za identifikaciju vlasnika. Krađe su se desile i u glavnom gradu. Životinje koje nisu mogle da izdrže, ubijane su i leševi su zakopavani popred zgrade gde su i pronadjeni.

PREŽIVELI AGONIJU! Porodica ALARMIRALA SVE kako bi Vera bila pronađena!

Užasna priča na periferiji Čivitavekije gde su karabinjeri uhapsili jednog čoveka i prijavili još trojicu zbog trgovine psima, zlostavljanja kao i zbog ilegalnog posedovanja oružja i municije. Iznenadnim upadom u zoru završena je istraga karabinjera iz mesta Cerveteri koji su rekonstruisali način kradje rasnih pasa, pre svega lovačkih, i prodaje u prometu koji iznosio desetine hiljada evra. Pronađeno je i 15 štenaca.

Na dva poljoprivredna zemljišta u mestu Cerveteri i Cineto Romano pronađeno je 54 psa, izmedju ostalog i 15 štenaca koji su držani u metalnim kavezima, u nehigijenskim uslovima, mnogi bolesni i neuhranjeni. Oduzeto je i mnogo veterinarskih lekova, skalpela, špriceva za jednokratnu upotrebu za uklanjane čipova i električne ogrlice.Oduzeta je i puška marke Franchi kalibar 12, sa falsifikovanom dozvolom sa 100 metaka: jedan od prijavljenih je završio u kućnom zatvoru. Spaseni psi su dovedeni u azil Cineto -oni bi mogli biti vraćeni vlasnicima.

NEUTEŠNA: ostala bez vlasnika i bez dlake čeka u šinteraju! (VIDEO)

Izvor: Corriere Della Sera

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBUDI SE ŽIVOT: Rođena prva koala nakon velikih požara u Australiji
Sledeći tekstKAI NEĆE MOĆI DA VIDI I ČUJE: Njegova tužna priča ostavlja bez daha!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime