Naslovna VESTI PSI NOVI SAD dobio prvi krematorijum za kućne ljubimce u Srbiji!

NOVI SAD dobio prvi krematorijum za kućne ljubimce u Srbiji!

3
Prvi krematorijum petface

Prvi krematorijum za kućne ljubimce u Srbiji otvoren je u Novom Sadu, a cilj je – kako kažu iz „Aurorapet“-a – da ovaj tužan trenutak učine lakšim i podnošljivijim, koliko je  to moguće.

– Ljubiteljima životinja kućni ljubimac predstavlja ravnopravnog člana porodice, pa je njegova smrt  težak i nenadoknadiv gubitak. Stoga nam je želja da  pomognemo i ponudimo svoje usluge kako bi taj rastanak bio dostojanstven, kakav ljubimac i zaslužuje, kažu iz „Aurorapet“-a.

Pročitajte još:
Prvo groblje za kućne ljubimce IPAK u Novom Sadu?!

Prvi krematorijum petface

Na njihovom zvaničnom sajtu www.aurorapet.rs možete pronaći sve usluge koje Prvi krematorijum nudi.

Pročitajte još:
SINIŠA MALI: „Beograd dobija groblje za kućne ljubimce u 2016. godini“!

– Osnovna usluga koju pruža kompanija Aurorapet je asistencija i podrška vlasnicima kućnih ljubimaca koji se nalaze na samrti ili su uginuli. Ona prvenstveno podrazumeva preuzimanje tela žive ili uginule životinje, transport do veterinarske ambulante radi uspavljivanja, kremaciju posmrtnih ostataka, pakovanje pepela u urne i isporuku urne vlasnicima, naveli su oni.

Prvi krematorijum petface

Prvi krematorijum građen je po najsavremenijim evropskim i svetskim standardima, uz poštovanje svih detalja i parametara, a pre svega uz vođenje računa o zaštiti životne sredine.

Dužina procesa kremiranja zavisi od veličine životinje, ali ne traje duže od tri sata. U proseku, vlasnici dobijaju pepeo svog ljubimca za oko sedam dana.

Za sva dodatna pitanja možete im pisati na zvaničnoj Facebook stranici ili posetiti njihov sajt!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstURNEBESNO: Cyrus je dvogodišnji bulmastif koji ne da svojoj vlasnici mira – ni na minut! (FOTO)
Sledeći tekstDANAS JE DAN KUĆNIH LJUBIMACA: 15 razloga zbog kojih su oni bolji od ljudi!

3 KOMENTARA

  1. prođe dan pa se javi gospođa i izvinjava jer su imali neprijatnost sa klijentom čiji je pas uginuo a koja želi da preuzme seme od psa i iskoristi ga za veštačku oplpdnju?!?. Rekoh ok, kada mi dolazimo na red, reče evo danas. Naravno taj dan mi se više nisu javljali na telefon. Sutradan druga priča: ćerku vlasnika firme udario auto,…ajde reko nema veze, sledeći dan im je isključen telefon, pa ih preko Fejsa sa drugog profila jedva dobijem. kaže stiže pas u subotu pošaljite podatke psa. Ja šaljem, a telefon opet isključen. Pa pošaljem opet preko Fejsa, ali niko mi ništa ne odgovori. Mi opet čekamo celi dan, isti scenario nema njih i ne javljaju se.Puste onda poruku, pas stiže u subotu. Naravno da niko nije došao ni u subotu i da se niko nije ni javljao na telefon. Šta da vam kažem, psa smo dobili juče, znači nakon 17 dana, a sada se pitamo da li je to uopšte naš pas…poklopac ofrlje urađen na kome samo piše Dona, bez datuma rođenja i smrti. Pisali smo im i preko Fejsa a i slala sam im mailove tih 17 dana, 17 dana agonije. Vlasnik se juče izvinjava kao bila im inspekcija pa kao nova je koleginica, ma užas. I nije nam blo što smo im dali novac unapred (16.900 dinara) već što nekome u takvim momentima predaš nešto najdragocenije, a oni se ponašaju užasno i neodgovorno. Ako neko ne veruje u ovo što sam napisala, rado ću priložiti poruke. U svakom slučaju, ne bih im više dala ni nacrtanu ovcu da kremiraju

  2. Prevaranti!
    Isto iskustvo sam imao, samo druga prica!
    Mesec dana zavlacenja, lazi, pakla… Pare nikad vracene!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime