Naslovna VESTI PSI PUCAO U ŠTENE – Muška osoba sa oružjem šeta centrom grada i...

PUCAO U ŠTENE – Muška osoba sa oružjem šeta centrom grada i puca u pse!

0
Pucao u štene

Prema navodima Gabrijele Draganović koje je nedavno objavila na Fejsbuku, nepoznati muškarac je tokom večernjih sati prilično nesvakidašnje opremljen išao centralnim ulicama Kladova i pucao na jedno štene koje se nalazilo na ulici.

Gabrijela je bila uplašena i šokirana scenom koju je videla. Muškarac, kojem nije mogla da odredi godine, na glavi je imao šlem na kojem su bile pričvršćene svetiljke. Glasno je pozivao pse da mu priđu, a potom je pucao u njih iz lovačke puške.

Pucao u štene

Najgore od svega, Gabrijela je u tom trenutku bila gost jednog renomiranog hotela u Kladovu i izašla je da nahrani ulične mačke i jedno štene koji su se nalazili u dvorištu hotela. Bez ikakvog upozorenja, nepoznati čovek je pucao u štene dok je Gabrijela bila u neposrednoj blizini.

DIVNOOO! – HUMANOST NA DELU! – Puštaju pse da se ugreju

Kada je Gabrijela prijavila slučaj lokalnoj policiji stekla je utisak da je počinilac poznat policiji. Čini se da on to radi redovno ali da niko do sada nije reagovao na adekvatan način. Šta je u pitanju, nadamo se da će se uskoro otkriti.

Pucao u štene

HOROR TRANSPORT – Uhvaćen ŠVERCER pasa sa SRPSKIM TABLICAMA!

U svakom slučaju, ovaj čovek predstavlja javnu opasnost. Nošenje lovačkog oružja i njegova upotreba u gradskim sredinama je zabranjena. Opasnost od ovakvog ponašanja je višestruka. Protivzakonito je pucati u životinje, a u blizini se mogu nalaziti deca i odrasle osobe. Ukoliko se ovom čoveku ne stane na put, pitanje je do kakve tragedije može doći. Posle toga će biti kasno za ispitivanje čija je krivica što se zakon ne sprovodi.

Izvor:  Facebook Gabrijela Draganović

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHOROR TRANSPORT – Uhvaćen ŠVERCER pasa sa SRPSKIM TABLICAMA!
Sledeći tekstUŽASNO, MONSTRUOZNO – Ubila žirafu za Dan zaljubljenih pa pozirala

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime