Naslovna VESTI PSI Tromesečno štene trčalo ulicama vrištući od bola dok ga nisu čuli

Tromesečno štene trčalo ulicama vrištući od bola dok ga nisu čuli

0

Nekada je potrebno vreme da bi životinja konačno dobila negu koju zahteva i zaslužuje – na svu sreću, Princ, malo tromesečno štene, naišao je na tu pomoć kada se susreo sa ljudima koji su bili voljni da mu zauvek promene život.

Ovaj mališa je išao ulicama južnog Teksasa nekoliko nedelja, cvileći od bola zbog ozbiljnog svraba koji je trpeo, u nadi da će naići na nekoga ko će mu pomoći. Sada, pod negom udruženja „Rescue Dogs Rock“ iz Njujorka, ovaj mališa se oporavlja.

Pročitajte još: PRETUŽNO: Spaseno užasno zanemareno kuče na hrpi veša

Zbog nemarnosti koju je pretrpeo, Princ je ostao bez dlake, sa svrabom kože i bio je veoma osetljiv na dodir. Kada je spasilački tim video šta je sve pretrpeo, odmah su odlučili da ga prime. Sada ima svu potrebnu medicinsku negu koja mu je izuzetno bila potrebna.

Štenetu je dijagnostifikovana sarkoptička šuga, a bio je i izgladneo i anemičan. Ali sada je sve to za njim jer je u dobrim rukama i na putu ka oporavku.

Pročitajte još: OD OČAJA DO SJAJA: Transformacija „gomile smeća“ u prelepe pse!

Princu će biti potrebno najmanje mesec dana kako bi se oporavio od bolnog problema sa kožom i kako bi se osećao bolje. U međuvremenu, međutim, ima sigurno mesto za život i čeka nekoga ko će mu pružiti stalan  dom. Držimo fige Princu i nadamo se da će ga ubrzo i pronaći!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst,,Recite mu da ga mnogo volim”: Devojčica ostavila psa, a njena poruka je rasplakala svet!
Sledeći tekstSTRAVIČNO NASILJE U PANČEVU: Mačka pretučena i obešena o štrik za veš!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime