Naslovna VESTI PSI Želite štene rase PULIN? Možete ga dobiti ODMAH i to BESPLATNO!

Želite štene rase PULIN? Možete ga dobiti ODMAH i to BESPLATNO!

0
PULIN petface

Pas rase PULIN najmanji je pastirski pas, inteligentan, druželjubiv i obožava igru što ga čini omiljenim članom porodice. Ukoliko želite da baš jednom ovakvom psu pružite dom, možete to učiniti ODMAH i potpuno BESPLATNO!

Kako? Tako što ćete ga udomiti od Branke lare koja je spasila čak 6 štenaca ove rase!

PULIN petface

– Spasila sam šest štenaca pulina. Takođe, hranim njihovu mamu i labradora koji sa njima čini jednu „malu“ porodicu. Nažalost u stanu imam dva velika zlatna retrivera i bukvalno nemam mesta ni za jednog psa više. Možete li mi pomoći?, upitno nam je pisala Branka Lara.

KRAGUJEVAC: Pronašli 6 štenaca pored upucane kuje – HITNO traže dom!

Ova predivna devojka svakodnevno brine o napuštenim životinjama.

PULIN petface
Mama PULIN

– Brinem o napuštenim psima, hranim ih i pravim kućice. Mnogi kažu da sam „luda“ ali to je jače od mene. Pored dnevnih obaveza, mnogo treninga i svojih pasa, vodim računa o još osam pasa. Mnogo mi je teško, a pomoći nigde. Ali, ne žalim se, samo kad vidim da je njima dobro, kaže za naš portal ova devojka!

Kada je spasila ove štence, mislila je da će im ubrzo naći dom. Međutim, uprkos činjenici da je ponudila i prevoz za njih, niko se nije javio!

SUBOTICA: Traže se svedoci protiv C.L. koji godinama ubija kućne ljubimce!

– Prosto ne mogu da verujem da niko, ama baš niko ne želi psa rase PULIN. Oni su mali i napravila sam im kućicu ispred stana. Najteži period je prošao – hranjenje na cuclu, čišćenje od parazita i slično, sve sam to obavila. Sad mi je potreban samo vaš SHARE ili da podelite ovu priču bar nekako da pokušamo zajedničkim snagama da udomimo ove male slatke pse, navela je Branka Lara.

PULIN petface

Što se mame psa tiče, ova divna devojka će je sterilisati, a čak joj je i kućicu napravila.

– Samo ove male slatke duše da se udome. Već su porasli i pitanje je dana kada će izaći na ulicu koja je blizu i veoma prometna. Ljudi se bune, oni cvile laju.. Zubići rastu… Kao i kod svakog malog psića. Ukoliko možete da pomognete, pozovite na broj telefona: 060/300 3938, dodala je za kraj!

Dakle, SHARE i hajde da u novu, 2017. godinu uđu u nov topli dom 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBakin pas, Haus, spasio sedmogodišnju Moli od napada zmije!
Sledeći tekstŠokantan snimak iz Hrvatske: Mučenje teleta i krave uz reči: „Moraju biti u kondiciji“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime