Naslovna VESTI Šokantan snimak iz Hrvatske: Mučenje teleta i krave uz reči: „Moraju biti...

Šokantan snimak iz Hrvatske: Mučenje teleta i krave uz reči: „Moraju biti u kondiciji“!

5
Mučenje petface

Udruženje „Prijatelji životinja“ dobili su danas fotografiju praseta iz hrvatske prodavnice, na kojoj se vidi da je mučeno pre klanja. Jednako brutalna je i patnja teleta i krave na snimku iz Hrvatske, koja je postala viralna tokom 2016. godine, pod nazivom ”Nevinom teletu nakon udarca u glavu razrezano grlo dok je još živo”.

Za hrvatsku javnost ovaj video snimak je obeležio 2016. godinu!

NE ZABORAVLJA: Krava svakog dana, godinama, zaustavlja autobus koji joj je ubio tele!

Mučenje petface

– Snimka stravičnog klanja telića i krave, na kojoj klaoničari, uz podsmijeh, na hrvatskom jeziku komentiraju kako moraju biti u kondiciji da bi još lakše mučili i na kraju ubili životinje, zgrozila je cijeli internet. Priča o okrutnosti prema životinjama u Hrvatskoj proširila se cijelim svijetom. Krhko tijelo i glava telića brzo padaju pod silinom udaraca, a kravi na snimci oduzimaju i život i dostojanstvo te se, uz psovke i smijeh, podruguju njezinim posljednjim predsmrtnim trzajima.

ŠOKANTAN SNIMAK: Od pasa stvarali ubice i huškali ih na divlje životinje!

Snimku je teško gledati, a svakoga tko se odluči suočiti sa surovom stvarnošću rutinskog postupanja u klaonicama još dugo proganjat će zvukovi nemilosrdnih udaraca, napisali su iz ovog hrvatskog Udruženja!

Mučenje petface
Da je takvo postupanje uistinu rutinska praksa dokazuju i fotografije praseta starog tek nekoliko nedelja, koje je svoj život završilo umirući u mukama, pod šakama, palicama ili sredstvima poput elektrošokova, kojima se u klanicama služe kako bi primirili životinje koje se do zadnjeg trzaja bore za život.

Prijatelji životinja pozivaju sve da ne zaborave užas koji svinje, krave i druge životinje proživljavaju u uzgoju i u klanicama i da razmisle o tome da se pridruže rastućoj brojci od više od 160 hiljada ljudi u Hrvatskoj koji su prestali jesti životinje.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽelite štene rase PULIN? Možete ga dobiti ODMAH i to BESPLATNO!
Sledeći tekstBEOGRAD: Naselje „Belvil“ PONOVO protiv napuštenih pasa!

5 KOMENTARA

  1. NISAM MOGLA GLEDATI, NAPROSTO NISAM. SIROTA , NEDUŽNA BIĆA IZLOŽENA LUCIFERIMA, MONSTRUMIMA U TIJELU LJUDI. PROKLETI BILI !!!

  2. Onaj tko je dostavio snimku, zna gdje je ovo snimljeno i svakako bi trebalo napraviti prijavu. jer, objavljivati na FBu tek da običan svijet vidi, a ne odreagirati na način da se poduzmu koraci protiv počinitelja, nema smisla. Iako mi se sve više čini da ništa nema smisla, jer je ovo iživljavanje na nedužnim bićima uzelo maha i iz dana u dan postaje sve masovnije.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime