Naslovna VESTI PSI VIDEO: Ovaj retriver je uništio ceo stan bez trunke griže savesti!

VIDEO: Ovaj retriver je uništio ceo stan bez trunke griže savesti!

1
retriver je uništio stan petface

retriver je uništio ceo stan: Mnogi vlasnici, pogotovo mlađih pasa, osećaju bojazan prilikom napuštanja domova i ostavljanja svoje četvorornožnih ljubimaca da neko vreme provedu sami. U glavama tih ljudi se vrti isti film: da li sam sklonioobuću, da li će imati dovoljno hrane, da li će mi pas izgristi nameštaj. I znate šta – ta briga je potpuno opravdana, pogotovo kad naiđemo na situacije kao što je ova današnja.

Pročitajte još: 14 neobičnih prijateljstava u životinjskom svetu koja su obeležila 2015. godinu!

Video čiji sadržaj je tema naše današnje priče predstavlja otelotovrenje najgorih noćnih mora svakog vlasnika kućnog ljubimca. Naime, snimak je zabeležen kućnom kamerom, a prikazuje jednog zlatnog retrivera u akciji uništavanja stana. On to radi predano i sa neskrivenim uživanjem, cepkajući stvari po stanu na činioce. Knjige, nameštaj, prostirka za jogu, jastuci…sve je to prošlo kroz vilice i kandže ovog mališana. On čak u jednom trenutku gleda pravo u kameru, bez trunke žaljenja što je usnimljen dokaz o njegovom nestašluku.

retriver je uništio stan petface

U jednom trenutku, njegova vlasnica se vraća u stan, a pas joj, kao da se ništa nije dogodilo žuri u zagrljaj. Ne moramo ni da vam kažemo kako je izgedao njen izraz lica kada se suočila sa novim izgledom njene dnevne sobe.

retriver je uništio stan petface
Ono što nismo uspeli da saznamo je da li je on to uradio iz dosade ili revolta što je sam kod kuće. 😀 Ono u šta smo potpuno uvereni je da on više neće ostajati bez ikakvog nazora.
Iako ovaj mališan nije pokazao ni trunku kajanja, mi se iskreno nadamo da mu je njegova vlasnica nestašluk brzo oprostila, a još se više nadamo da se ovakve situacije više neće ponavljati.

Pogledajte VIDEO:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAJČINSKI INSTIKT: Kuja Megi začula cviljenje štenaca i pribila se uz boks kako bi ih umirila!
Sledeći tekstAPEL PETRA KOME SU UKRALI PSA: „Ako si human i ako imaš srca – vrati nam psa“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime