Naslovna VESTI PSI ODLAZAK HEROJA: Pas spasao porodicu od provalnika, dok je umirao PUSTIO JE...

ODLAZAK HEROJA: Pas spasao porodicu od provalnika, dok je umirao PUSTIO JE SUZU! (VIDEO)

0
odlazak heroja petface

Za ovu dirljiu priču potrebno je imati jak stomak i treba dosta suza. Ovo je priča o tome kako je jedan pas spasao živote ljudi u svojoj porodici. On je sačuvao živote onih koji su ga voleli i onih koje je on voleo. Ali svoj nije uspeo da sačuva. 

Nema sumnje da su psi najvernije životinje i čovekov najbolji prijatelj. Iako je ova priča tragična, dokaz je hrabrosti psa koji je žrtvovao sopstveni život kako bi spasio svoju porodicu, prenosi Index.hr.

Dogodilo se to u mestu Merauke u Indoneziji. Vlasnik Achy Wijaya se probudio rano ujutro i ugledao svoga psa kako nepomično leži u dvorištu. Te noći su čuli kako glasno laje, ali nisu izlazili jer su mislili da je njihov ljubimac ugledao mačku. Kasnije su shvatili da ga je netko namjerno otrovao.

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

Učinili su to razbojnici koji su te noći planirali provaliti u kuću i opljačkati vlasnike, ali nisu mogli jer je pas svo vreme lajao. Hteli su da se osvete pa su mu dali otrov. Pas je nažalost naseo na njihov plan te ostao da leži u dvorištu. Kad ga je vlasnik Achy pronašao, video je kako mu iz usta izlazi pena, a oči su mu suzile. Plakao je.

Najbliži veterinar im je bio predaleko i znali su da do njega neće stići na vreme, pa su mu sami pokušali pomoći, ali nažalost bilo je prekasno. Pas je uginuo. Slomljenog srca su ga još neko vreme promatrali te potom pokopali.

Achy je ostalim vlasnicima dao savet – kada čujete da vam pas neprestano laje, ustanite i proverite što ga je uznemirilo.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRONAĐEN PAS SA OGROMNOM POVREDOM: Anus mu je rasečen, ostavljen sam na ulici! (VIDEO)
Sledeći tekstŠIŠTANJE PRILIKOM DISANJA: Ako se ponavlja, treba tražiti HITNU VETERINARSKU POMOĆ! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime