Naslovna VESTI PSI SAGA O NAĐI: Ovaj pas je PREVAREN I OSTAVLJEN OD SVIH! (VIDEO)

SAGA O NAĐI: Ovaj pas je PREVAREN I OSTAVLJEN OD SVIH! (VIDEO)

0
saga o nađi petface

Nađa je u oktobru 2016. godine sa ozbiljnim kožnim oboljenjem smeštena u garažu, osobe iz Udruženja Požarevačke šapice, na lečenje uz obećanje žene iz Požarevca da će posle izlečenja otići u svoj dom zauvek, ali se to do dana današnjeg nije desilo.

Za vrlo kratko vreme u garažu je bilo smešteno još šest pasa i krenuli su problemi sa komšilukom – prijave Komunalnoj policiji, prekršajne prijave (u jednom danu ih je dobila pet).

PROČITAJTE I:

BLAGO MAJCI KOJA GA JE RODILA: Dečak iz Zaječara pod kišobran SAKRIO PSA OD KIŠE! (VIDEO)

ŠTA SU SVE SPREMNI DA UČINE ZA NAS: Ovaj VIDEO je neverovatan, LJUBIMCI BI SVE ZA NAS!

PRONAĐEN JE NA DRŽAVNOJ GRANICI: Da nije bilo jednog DIVNOG ČOVEKA, njemu ne bi bilo spasa! (VIDEO)

-Da se vratim na Nađu. Nađa je sa Dobricom posle lečenja, vakcinacije i sterilizacije prebačena u privatni azil gde se i danas nalazi i nikada se niko nije javio da je udomi iako je poseban pas i po izgledu i po karakteru: loptica skočica prepuna ljubavi i željna maženja. Žena koja je obećala udomljenje posle lečenja mi je ”ladno” rekla: ja nemam udomitelja, vrati je na ulicu, šta da ti radim” – navedeno je na Fejsbuk stranici Udruženja Požarevačke šapice.

Na spomenutoj Fejsbuk stranici je navedeno da su se svi ”ljubitelji” životinja u Požarevcu tih dana digli da se pomogne Nađi, ali samo za računarom – Nađa je otišla za Kostolac gde je lečena i izlečena, a zatim u privatni azil. 

-Nađine slike su hronološki poređane: od dana kad je prvi put odvedena kod veterinara, zatim slike ispred moje garaže na kojima se vidi njen neverovatan oporavak za kratko vreme po rečima veterinara i slike iz privatnog azila gde je i danas sa svojim Dobricom, napisano je na Fejsbuk stranici Požarevačke šapice.

Udomite Nađu, ulepšajte i njoj i vama život!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.