Naslovna VESTI PSI PRONAĐEN JE NA DRŽAVNOJ GRANICI: Da nije bilo jednog DIVNOG ČOVEKA, njemu...

PRONAĐEN JE NA DRŽAVNOJ GRANICI: Da nije bilo jednog DIVNOG ČOVEKA, njemu ne bi bilo spasa! (VIDEO)

0
pronađen je na drzavnoj granici petface

Udruženje Nada za šape, iz Sjedinjenih Američkih Država dobilo je poziv o napuštenom psu koji se nalazi na granici između SAD-a i Meksika, kojem je potrebna hitna veterinarska nega. 

Kada su spasioci stigli na lice mesta, razgovarali su a čovekom koji ih je pozvao i saznali su da se pas dopao čoveku. Ovaj plemeniti čovek je psu ostavljao hranu i vodu, ali nije imao para za njegovo lečenje. Trudio se svim silama i tu hranu da mu obezbedi.

PROČITAJTE I:

OVAJ ČOVEK IZ KRAGUJEVCA je nada za 700 pasa o kojima svakodnevno brine! (VIDEO)

PRONAĐENE U ŠIBLJU, A PRESLATKE SU: Ove dve slatkice su imale tešku sudbinu! (VIDEO)

BILA JE OSTAVLJENA PORED KONTEJNERA: Pronađena je potpuno bez dlake i ŽIVOTNO UGROŽENA! (VIDEO)

Kada je pas došao, spasioci su mu prvo punudili hranu i vodu, i kada se najeo dobio je jedan lep povodac sa kojim je krenuo u sklonište, a onda i kod veterinara. Ovom psu su dali ime Pak. 

Pak je bio veoma miran i dobar, nije pravo probleme, niti se otimao, samo je jednostavno krenuo sa svojim spasiocima. Bio je srećan i izgledalo je kao da mu je laknulo što je spašen sa ulice, tačnije iz pustare, na granici dve zemlje. 

Kada je pas doveden na veterinaru na pregled ustanovljeno je da ima infekciju kože, ušiju, očiju i da ima nekoliko povreda i otvorenih rana.

Pas je sarađivao sa svojim spasiocima i veoma je lako i jednostavno prihvatio svaku terapiju koja mu je bila propisana. Terapije su dobro uticale na poboljšanje negovog zdravlja i sam pas je brzo ozdravio.

Udruženje koje ga je spasilo je bilo iznenađeno zbog brzine u vezi procesa traženja njegovog doma. Pak je za tili čast pronašao savršenu porodicu koja će ga obožavati.

Da nije bilo divnog čoveka sa granice, ovom psu život ne bi bio spasen. 

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRONAĐENE NA SALAŠU U OKOLINI SUBOTICE: Pronađene dve teško povređene sestre, NEMA PARA ZA NJIHOVO LEČENJE! (VIDEO)
Sledeći tekstŠTA SU SVE SPREMNI DA UČINE ZA NAS: Ovaj VIDEO je neverovatan, LJUBIMCI BI SVE ZA NAS!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime