Naslovna VESTI PSI SAN JEDNE PULINKE: Upoznajte ovu maznu i strpljivu kujicu koja čeka ljubav...

SAN JEDNE PULINKE: Upoznajte ovu maznu i strpljivu kujicu koja čeka ljubav svog života

0
Snovi jedne pulinke

O čemu sanja jedna kujica koja nije imala sreće. Poslušajte njenu priču o snovima koje sniva.

Snovi jedne pulinke

“Ja sam pulinka i moj život do sada nije bio jednostavan. Nisam imala svoj dom, svoju kuću, svoje dvorište. Nisam imala nekoga da me mazi i pazi, da me voli i brine o meni. Ali onda se pojavio Bojan, čovek koji me je hranio i namestio mi improvizovanu kućicu. On je čovek koji me jako voli i kojeg ja volim. Nema gde da me skloni, on me uvek drži sa sobom. Ali iako sam ovde dobro, i dalje sanjam o pravoj kući i dvorištu. Sanjam o nekome kome ću svakog dana iskazivati zahvalnost i ljubav.

Pročitajte i ovo: KOLE: Šarmer sa ulica koji zaslužuje topli dom i ljubav

Ipak, nisam obična kujica. Ne treba mi manikir i pedikir, nisam jedna od onih koji samo leže i čekaju da im se nešto dogodi. Ja sam ponosna i snalažljiva pulinka, sterilisana i spremna da pronađem svoj pravi dom. I znam da ću ga pronaći, jer ja sam pametna i skromna, mazna i strpljiva.

Snovi jedne pulinke

Pročitajte i ovo: VEEELIKA ZABLUDA: kratkodlaki psi se ne linjaju!

Do sada su me “delili” u grupi ljubitelja pulina, ali tamo ima mnogo onih koji žele da me iskoriste samo zbog mojih kvaliteta i kojima je interesovanje za mene sumnjivo. Ja ne želim da budem samo još jedna kujica koja će služiti nečijim interesima. Želim da budem deo nečijeg života, deo nečijeg doma, nekoga ko će me voleti i brinuti o meni.

Snovi jedne pulinke

Znam da je to veliki san, ali ja sam spremna da čekam. Spremna sam da se mazim i da čekam svog novog vlasnika, onog koji će mi pružiti svoju ljubav i za koga ću biti jedina i neponovljiva pulinka.”

 Izvor: Facebook Bojan Becagovic

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAŠTITIMO ŽIVOTINJE I NAUČIMO SE EMPATIJI – Udruženje “Šapa” osuđuje zabranu hranjenja pasa lutalica u severnoj Kosovskoj Mitrovici
Sledeći tekstČOKOLADICE koje su preživele smrtonosni virus: Borba za preživljavanje štenaca u Valjevu”

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime