Naslovna VESTI PSI HOROR SCENA U NIŠU: U Zoo Kutak ubačeno, najverovatnije već mrtvo štene,...

HOROR SCENA U NIŠU: U Zoo Kutak ubačeno, najverovatnije već mrtvo štene, među druge pse!

0
scena u nisu petface

Vidno revoltirani i ljuti radnici u niškom skloništu za životinje Zoo Kutak napisali su post 28. februara ove godine o tome kako je neko tokom noći ubacio, već mrtvo štene kod njih u dvorište.

-Štene su pronašli volonteri, uginulo u dvorištu ujutru kad su ustali i krenuli da hrane životinje. Pretpostavlja se da je neko, bolesno i iznemoglo, a možda već i uginulo štene bacio u naše dvorište Zoo Kutka, jer su ga volonteri pronašli pored ograde koja je do glavne ulice. S obzirom da je tih dana i te noći bilo jako hladno, a štene po proceni nema više od mesec dana, možda se od hladnoće i smrzlo, kažu za Petface iz Udruženja ZooPlanet iz Niša.

PROČITAJTE I:

POSLE OVOGA NEĆE BITI DILEME: Pet razloga zbog čega su psi najbolji „lek“ bez neželjenih dejstava!

Oni navode da su prvo pomislili kako je neki od pasa koje veći imaju u skloništu povredio štene, jer je ono ubačeno u prostor gde su noću pušteni psi. Međutim, ispostavilo se da nije tako…

 -Prvo smo mislili da su ga možda povredili naši psi koji su noću pušteni u tom delu dvorišta, ali kada smo detaljnije pregledali štene oni nije imalo povrede i rane od ugriza tako da je najverovatnije uginulo iz drugog razloga ili već mrtvo ubačeno u naše dvorište. Sam čin je zaista grozan od strane te osobe koja je to učinila, ne znamo koja mu je namera bila ali ovaj način je totalno nezamisliv, govore iz Udruženja ZooPlanet iz Niš.

Iz ZooPlaneta su naveli da će, ukoliko lice koje je učinilo ovako nešto bude identifikovano i pronađeno, biti sankcionisano u skladu sa zakonom.

-Još jednom apelujemo na sve koji na ovaj način “spašavaju” životinje da to ne čine, jer ćemo preduzeti sve mere da budu krivično gonjeni, napisali su na svojoj Fejsbuk stranici iz ovog udruženja.

Namera nije jasna, ali svakako nije dobro da mrtvo štene bude ubačeno među mnogo pasa. Svaša je moglo da se dogodi. Ovo je zaista nezamislivo.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOSLE OVOGA NEĆE BITI DILEME: Pet razloga zbog čega su psi najbolji „lek“ bez neželjenih dejstava!
Sledeći tekstZAŠTO PAS POVRAĆA: Povraćanje je jedan od najčešćih simptoma mnogobrojnih zdravstvenih problema!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime