Naslovna VESTI PSI PRE I POSLE: Najtužniji pas na svetu postao je najnasmejaniji kućni ljubimac!

PRE I POSLE: Najtužniji pas na svetu postao je najnasmejaniji kućni ljubimac!

2
Najtužniji pas na svetu petface

Njegovo ime je Spoki i on je do danas bio verovatno najtužniji pas na svetu. Kada ga je Marla Goldsmit ugledala znala je samo jedno – “ovo štene ide istog momenta kući”.

Marla i njen dečko, Džejms, prisećaju se prvog susreta sa njihovim najvoljenijim psićem i kako kažu odmah su znali da je drugačiji!

Najtužniji pas na svetu petface

– Nismo mogli da skinemo pogled sa njega. On je bio Najtužniji pas na svetu kog smo ikada videli, rekla je Marla za “The Huffington Post”.

Pročitajte još:

ANDREA: „Meda nas je naučio da volimo životinje. Zbog njega smo udomili još 6 pasa“! (FOTO)

– Mnogi štenci u Prihvatilištu bili su uzbuđeni kada su nas videli – skakali su, cvileli, lajali,…Drugi su bukvalno “zalepili” njuškice na stakla i neprestano mahali repićima. Spoki je samo sedeo blizu stakla, priseća se Marla.

Štene je sedelo nesrećno i prvi kontakt sa Marlom i Džejmsom je ukazivao na to koliko je bilo zlostavljano u prošlosti. Par je bio nepokolebljiv u stavu da ga udomi, pa je Spoki stigao u novi dom samo nekoliko dana kasnije!

Oni su zabeležili trenutnu promenu raspoloženja u trenutku kada je stigao u njihov dom! Fotografija na kojoj se Spoki smeje pogledana je preko 1.5 miliona puta na popularnom “Imgur”-u.

Najtužniji pas na svetu petface

Pročitajte još:

ZA PRIMER: Džordž Kluni udomio psa iz azila!

– Skočio je na naš krevet, počeo da nas ljubi, a u roku od nekoliko minuta je srećno zaspao sklupčan pored mene dok sam spremala ispite, prepričala je Marla!

Spoki se trenutno uspešno prilagođava životu u domu Goldsmit i Sautern, a vlasnici kažu da jedini problem koji uočavaju je eventualna zavisnost od TV-a 🙂

Zatooooo, UDOMITE LJUBIMCA i RAZVUCITE MU OSMEH NA LICE! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPONOVO NASILJE U BAČKOJ PALANCI: Pas izboden preko 60 puta!
Sledeći tekstSJAJNO: Radnik gradske čistoće spasio psa, bačenog u kontejner!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime