Naslovna VESTI PSI Selma Hajek rekla ZAUVEK ZBOGOM svom psu, starom 18 godina!

Selma Hajek rekla ZAUVEK ZBOGOM svom psu, starom 18 godina!

0
Selma Hajek petface

Osim po sjajnim filmskim ostvarenjima, glumica Selma Hajek je poznata i po glasnoj i javnoj pordšci koju pruža onima koji se bore za prava životinja. I ne čudi, jer je u svom domu ova prelepa glumica godinama čuvala i brinula o mnogim psima i macama.

Ipak, najveću ljubav je poklonila svojoj kuci po imenu Lupe. Nažalost, ona se juče oprostila od svog najboljeg prijatelja i na Instagramu podelila tugu i bol koju oseća!

Selma Hajek petface

Sa srcem punim ljubavi i bola morala sam da se oprostim od moje Lupe. Zahvalna sam joj što je 18 godina ispunjavala moj život svojim divnim duhom. Nemam više reči, a ni suza kojima bih mogla da opišem koliko mi je značila. Neka trči slobodno sa ostalim kucama koje je čekaju u raju, napisala je glumica uz fotografiju svog uginulog ljubimca.

GLUMCI, PEVAČI, NOVINARI: Naše poznate ličnosti pokrenule VIDEO kampanju „STOP PETARDAMA“!

Selma Hajek petface

Instagram nalog pedesetjednogodišnje glumice broji skoro 6 miliona fanova, a ovm statusom ona je rastužila preko 300 hiljada onih koji su joj uputili reči podrške. Među njima je onih koji su takođe izgubili ljubimca, ali i onih koji su se podsetili koliko vole svoje pse i koji „ne znaju kako će izdržati kada dođe dan rastanka“. Ona se svima zahvalila:

NAJTUŽNIJA PRIČA HOLIVUDA: Glumac prodao psa, jer nije imao šta da jede!

Selma Hajek petface

-Toliko sam presrećna zbog svih vaših reči i podške koja mi je stigla zbog smrti Lupe. Nikada nisam imala toliko komentara ispod fotografija, kao na ovim. Možda nemam najviše pratilaca na svetu, ali sigurno imam najbolje na svetu. Hvala vam beskrajno, dodala je glumica!

RIP, Lupe!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUPOZORENJE: U novobeogradskom bloku 70 bačen OTROV u obliku praha!
Sledeći tekstPRESLATKO: Keruša „gostovala“ na TV-u kako bi našla dom – prespavala ceo program!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime