Naslovna VESTI PSI INOVACIJA: „Škoda“ predstavila sigurnosni pojas za pse u automobilima!

INOVACIJA: „Škoda“ predstavila sigurnosni pojas za pse u automobilima!

0
sigurnosni pojas za pse petface

sigurnosni pojas za pse u automobilima je nešto što do sada nismo imali prilike da viđamo, bar na našim prostorima. Češka kompanija (danas deo nemačkog proizvođača „Folksvagen grupe“) „Škoda“ dokazala je da je jedna od društveno odgovornih kompanija koja sve više pažnje posvećuje kućnim ljubimcima!

Naime, ova kompanija je prva na svetu predstavila specijalni sigurnosni pojas za pse, koji pružaju sigurnosno i praktično putovanje sa kućnim ljubimcima!

sigurnosni pojas za pse petface

Ovaj pojas se vezuje za standardni fabrički ugrađeni pojas na zadnjem sedištu, kako bi se sprečile ozlede koje bi nastale ako bi pas usled inercije udario u unutrašnje delove kabine u slućaju nesreće.

Da misle o svakom „pet friendly“ detalju, potvrđuju i činjenicom da osim pojasa, koji će osigurati ljubimca u slučaju neke nezgode u saobraćaju, vozila marke „Škoda“ imaju i zaštitu za sedište koja će obezbediti da tapacirung ostane čist prilikom prevoza životinja.

Karavan modeli novih „Škoda“ vozila imaće takođe i dodatak rešetke za gepek koja će tovarni prostor deliti na dva dela – jedan za psa i drugi za prtljag.

sigurnosni pojas za pse petface

Sigurni smo da će vlasnicima kućnih ljubimaca ovo biti sjajna vest, samo još da cena voyila bude prilagođena našem životnom standardu … 🙂

U svakom slučaju nas raduje što se sve više misli, pažnje i dela posvećuje našim ljubimcima!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOTPIŠI I TI: Inspekcija zatvara sklonište za pse koje je Milica spasavala sa ulica!
Sledeći tekstSLAVIMO: Danas je dan mešanaca – evo zašto ih toliko volimo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime