Naslovna VESTI PSI SLUČAJ NIS SE NASTAVLJA: Radnicima odbijaju od plate za štetu koju naprave...

SLUČAJ NIS SE NASTAVLJA: Radnicima odbijaju od plate za štetu koju naprave ulični psi! (VIDEO)

0
gubitak tezine petface

Prošle nedelje u redakciju Petface portala stigao je dopis koji je deljen i po društvenim mrežama u kojem je kompanija NIS zabranila svojim radnicima da hrane ulične pse koji žive u okolini NIS-ovih benzinskih pumpi. Ta vest izazvala je buru reakcija i negativnih komentara. Ipak, od pomenute kompanije nikakva povratna informacija nije stigla.

Vest o dopisu daleko je odjeknula, pa su se neki od građana odlučili i na bojkot pomenute kompanije, poput Marijane Mladenović, koja u videu koji je postavljen na njenom Facebook profilu, objašnjava da više neće kupovati benzin na NIS-ovim pumpama, kao i da je o tome obavestila zaposlene na pumpi na kojoj najčešće toči gorivo. Ipak, tu priči nije kraj.

Prema njenim rečima, zaposleni na benzinskoj pumpi su joj, citiramo, rekli: “Znaš kako, ja mnogo volim pse, ali eto, nije u redu. Nama je pas pregrizao kabl od struje, i to onaj veliki, debeli. Znaš koliko košta taj kabl? Meni su odbili 4.000 dinara od plate za taj kabl…”  Dakle, zaposleni na benzinskim pumpama ne samo što više ne smeju da hrane ulične pse, već im se odbija i od plate ako psi eventualno naprave neku štetu.

MEŠTANI UZNEMIRENI ZBOG POJAVE OVE ŽIVOTINJE: Prvi put viđeni posle 40 godina!

NESVAKIDAŠNJE: Papagaji isterani iz parka jer su PSOVALI prolaznike!

S obzirom da se navodi da je u pitanju strujni kabl, ostaje nam da pitamo – šta je sa psom koji je pregrizao STRUJNI kabl? Da li je živ ili ima neke povrede? Zbog čega strujni kablovi nisu propisno zaštićeni i da li to znači da su u opasnosti i ljudi? I na kraju, zbog čega se zaposlenima koji hrane pse pored pumpi odbija od plate eventualna nastala šteta? I zbog čega je jedan zaposleni za to kriv?

Da podsetimo, kompanija NIS u svojoj zvaničnoj prezentaciji koja može da se nađe na njihovom zvaničnom sajtu ističe svoje napore za održavanje biodiverziteta, zaštiti žviotne sredine, a posebno ističe da su najbitniji resurs kompanije njihovi zaposleni.

 petface viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMESECIMA JE BIO IZGUBLJEN! A onda je jednog dana ugledao svog vlasnika! (VIDEO)
Sledeći tekstKOLIKO DUGO MOŽETE OSTAVITI MAČKU SAMU?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime