Naslovna VESTI PSI Nakon MALTRETIRANJA, navodnog trovanja i pretnje eutanazijom – njegova priča dobija SREĆAN...

Nakon MALTRETIRANJA, navodnog trovanja i pretnje eutanazijom – njegova priča dobija SREĆAN KRAJ!

0

Nikad ne treba zaboraviti da pravo na život treba poštovati. Oni koji to ne čine zapravo guraju civilizovano društvo u ambis mržnje i zla. Zdrava nacija je ona koja životinje poštuje, koja ih voli, integriše i ne na poslednjem mestu neguje.

Zato ne možemo ostati imuni kada naiđemo na ovako bizarne i neshvatljive primere pojedinih ljudi koji sebe nazivaju ljubiteljima životinja.

DECA U ODŽACIMA BACILA PSA POD VOZ! Zadnje što je video bila su lica kojima je verovao…

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

VLASNICA GA IZBACILA IZ STANA: Pas tužno čeka u dvorištu zgrade – pati i kopni!

Ovog napaćenog jedanaest godina starog, predobrog haskija kupio je kao štene čovek koji ga je nakon tri godine ponovo prodao ili poklonio i nakon čega niko ne zna kako je živeo sledećih osam godina. Sve dok se pre par meseci nije pojavio na ulicama Negotina i okoline. Nekim slučajem i ko zna iz kog razloga boravi tri nedelje u neposrednoj blizini “zaštitara” kome je bio teret i nepoželjan  gost. Nakon navodnog trovanja i pretnje eutanazijom, nakon pretnje da ga niko neće udomiti i da će ostati na ulicama Negotina ili biti uspavan, njegova priča preko noći dobija epilog kao iz bajke. Plemenita i čistog srca, Dragana Komnenić i njen suprug prešli su skoro 600 km da bi ga spasili sigurne smrti. Neuhranjen, uplašen, sa kanapom čvrsto vezanim oko vrata toliko jako da je jedva mogao da dise. Sa podlivom na glavi od udarca, polivan hladnom vodom iz creva da ne bi zavijao…

– Odahnuli smo i u isto vreme zaplakali kada je nakon više sati molbi i pregovora bio u sigurnim rukama udomitelja. Humanih i dobrih ljudi, Dragane i njenog supruga koji će mu pružiti svu potrebnu negu, toplinu i ljubav i koji ga već smatraju članom porodice. Od srca hvala je malo u poređenju sa ovim humanim činom. Pitam se da li će i kada pred zakonom odgovarati svi koji ovakvu patnju nedužnim bićima nanose svakodnevno. Šta osim nesavesti navodi takve “zaštitare” da se tako bezdušno ophode prema ovim nevinim bićima. I da li zakon toleriše eutanaziju zdravog i umiljtog psa? Šta navede coveka da izbaci, napusti i nanese zlo onome ko mu je veran i odan do zadnjeg dana? Mogli su umesto destruktivnog izabrati savest, ematiju i samilost. Zlo prema životinji sa lakoćom generiše zlo prema čoveku.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBERLINSKI ZOO VRT DOBIO PRINOVU: Rođena je RETKA crvena panda!
Sledeći tekstILIJU JE U KOLIMA SAČEKAO NEVEROVATAN PRIZOR: Vraćao se sa posla, kada je otvorio auto imao je šta i da vidi!!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime