Naslovna VESTI PSI VLASNICA GA IZBACILA IZ STANA: Pas tužno čeka u dvorištu zgrade –...

VLASNICA GA IZBACILA IZ STANA: Pas tužno čeka u dvorištu zgrade – pati i kopni!

2

Svaki dan čitamo, gledamo, slušamo kako Srbija ne može da izađe na kraj sa psima koji su završili na ulici. Kao su nam psi postali „državni neprijatelji br.1”.

Većina samo bruji o tome, a nekolicina Udruženja, organizacija i ljudi čistog i dobrog srca ustvari i radi nešto po tom pitanju! Da je bar više savesnih vlasnika ljubimaca… Ali avaj. Da li je potrebno da se u škole uvede obavezan predmet na kojem će se edukovati deca kako treba da se ponašaju ukoliko nabave ili već imaju kućnog ljubimca?

SNAGA MAJČINSKE LJUBAVI: Pogledajte kako pas SPAŠAVA štence zarobljene pod ruševinama

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

FLOK JE BIO UKRADEN PA ZAVRŠIO U RUPI DUBOKOJ 2M! Njegov susret sa vlasnicom ostaviće vas bez teksta! (VIDEO)

Mada, imamo utisak da se ni tada ništa ne bi promenio, jer oni ponesu osnovno iz kuće… A kada njihova bliska osoba ne zna da se ponaša prema psu, kada ga nakon dugo godina zajedničkog života izbaci, pa šta mislite šta će dete koje je svedok tome da radi kada poraste? Koji model ponašanja usvaja? Onaj iz najbliže okoline, naravno.

U Nišu se desio takav slučaj. Ovaj pas je čuvan u stanu, da bi vlasnica pre nekih 10-ak dana rešila da ga izbaci. Od tada je u dvorištu zgrade, uglavnom leži. Jako je miran i uplašen.

– Hranim ga i dajem vodu svakog dana, ali postoji još jedan problem, a to je da je pas gojazan i to previše. Molim dobre ljude da mu nekako pomognemo, jer je evidentno da jako pati.

Šta reći nakon ovoga? Ima li osoba bar imalo savesti, ili ipak misli samo na sebe?

Hajmo ljudi, ko može, neka se obrati Ines Mihael i neka pomogne ko koliko i kako može… Spasimo ovu nedužnu životinju, pružimo joj ljubav i dom.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBOLEST JE JAČA OD PRIJATELJSTVA: Luna TRAŽI DOM, njen vlasnik ODLAZI na tešku operaciju!
Sledeći tekstDECA U ODŽACIMA BACILA PSA POD VOZ! Zadnje što je video bila su lica kojima je verovao…

2 KOMENTARA

  1. Ta osoba jejedna samoziva i ohola gnjida. Od srca joj zelim da jednog dana isto tako bude izbacena, ostavljena, zaboravljena…da li bi tada pomislila i zapitala se kako je bilo tom jadnom psu? Mislim da ne bi .

  2. Ines Mihael je lagala i trebalo bi da se izvini. Vlasnica nije izbacila psa. Vlasnica živi na sunčanoj strani zgrade, bez klime i pas preko dana napolju, u dvorištu, traži hlad. Uveče se vrati kući. I tako godinama.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime