Naslovna VESTI PSI Srećko nesrećko je šar pej koji do 1. maja MORA naći dom!

Srećko nesrećko je šar pej koji do 1. maja MORA naći dom!

0
Srećko petface

– Ovo je Srećko, nesrećko. Mužjak šar peja, sta je oko dve do tri godine. Pronađen je izgladneo, uplašen, sa prolapsom debelog creva, kako luta tražeći mrvicu hrane. Ljudi su bežali od njega, misleći da je bolestan, ovako nam priču o divnom ps započinje Nevena Milanović.

Srećka su dovezli u Beograd, a uz puno truda i nege, on je danas izlečen i srećan pas, ugojen i divno napredan za mesec dana u privremenom smeštaju!

Srećko petface

– Prema procenama veterinara, Srećko je mlad pas, ne stariji od dve godine. Do 1. maja imamo šansu da ga udomimo, jer posle toga ide na ulicu. Posle svega što je preživeo, za njega će to biti kraj! Treba mu neko ko će ga voleti, maziti, pružiti mu pažnju. Srećko mnogo voli ljude, a druge kuce – pa, ne baš. Voli i da se šeta, češka i ljubi, uredno piški i kaki isključivo napolju.

NOVA ZVEZDA JE ROĐENA: Tonki, preslatki šar pej osvaja srca širom sveta!

Srećko petface

Život napolju, na lancu, u boksu i slično ne dolaze u obzir! Samo ozbiljni i, poželjno, iskusniji udomitelji kao vlasnici dolaze u obzir. Očišćen je od parazita i zdrav! Kastracija i čipovanje su obavezni kada za to dođe vreme! Molimo da podelite njegovu priču, rekla nam je Nevena.

ZVEZDE INTERNETA: fotogafije ovih ljubimaca su osvojile svet!

Srećko petface

Srećko nesrećko trenutno je smešten u beogradskoj opštini Vračar, pa će prevoz do novog vlasnika koji živi u Beogradu biti obezbeđen. Za one koji bi ga eventualno udomili u drugom gradu, prevoz je obezbeđen uz minimalnu participaciju za gorivo! Ima i džak hrane, krevet, posude za vodu i hranu, povodac i am.

Ukoliko želite da ovaj lepotan bude vaš nov ljubimac, kontaktirajte Nevenu na broj telefona: 069/4096423

U svakom slučaju, podelite, uz veliko HVALA u Srećkovo ime 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMaleni jorkširski terijer, Lili, pretučen i ostavljen u smeću!
Sledeći tekstBEOGRAD: Ako VOLITE i POMAŽETE životinjama onda je ovaj događaj PRAVA VEST ZA VAS!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime