Naslovna VESTI PSI ŠTA SE DEŠAVA?- Priče, komentari… ali šta se dešava sa ovim psom!

ŠTA SE DEŠAVA?- Priče, komentari… ali šta se dešava sa ovim psom!

0
Šta se dešava

Od 4. marta kada je prvi put objavljen post na Fejsbuku o veoma mršavom i po svemu sudeći iznemoglom psu koji se pojavio na placu jedne firme u Beloševcu ne prestaju da kruže najrazličitije informacije.

Šta se dešava

Kako to obično biva na društvenim mrežama od dobronamernog pokušaja da se pomogne nesrećnom psu, preko raznih kletvi, uvreda i psovki stiglo se do toga da zapravo niko ne može sa sigurnošću da kaže kakva je sudbina ovog psa.

Pročitajte i ovo: OVO JE NEZABELEŽENO: Vraća psa u azil jer mu se „ne slaže“ sa dvosedom!

Čovek koji je objavio prvi post objasnio je da je pas dobio hranu i vodu ali da radnici ne mogu da preuzmu brigu o njemu jer mu je očigledno potrebna i veterinarska pomoć. Ostavili su ga na placu posle isteka radnog vremena.

Šta se dešava

Cela priča je počela da se zapetljava kada se utvrdilo da psa nema na mestu gde je fotografisan. Tada je pokrenuta potraga za psom, opet preko društvenih mreža. Desetak dana kasnije pojavila se objava da je pas viđen kod fabrike Gorenje i da je odveden kod veterinara. U objavi stoji da je pas pregledan, da ima povišenu temperaturu i rane na nogama. Takođe, dobio je i vitaminsku terapiju.

Šta se dešava

Tada započinje pravi valjevski Rašomon. Devojka, koja je uspela da pronađe psa i odvede ga kod veterinara prvo je nazvana velikim humanistom. Ali pošto nema uslova da zadrži psa, javlja se ženi koja ima pansion. Prema navodima iz komentara, devojka i pas su izbačeni iz ambulante – naravno na kišu. Navodno, veterinarka nije htela da sarađuje. Kreću salve uvreda na račun veterinarke.

Ne propustite ovu potresnu priču: KJARA JE BORAC: Borba za njen život traje mesecima!

Devojka je čekala  više od pola sata, a onda ga je, opet navodno pustila da ode. Sada kreću kletve i pljuvačina po „velikoj zaštitarki“ koja nije mogla da sačeka, ili odveze psa do grada jer ima automobil… Teško je sve pohvatati i staviti u neki smisleni kontekst.

Šta se dešava

Priča o nama… priča koja još uvek nema kraj. Kraj koji bi bio lep za psa. Pas se i dalje traži. Mi se svađamo i prepucavamo, a on je negde na ulicama. Gladan, povređen i sam. Sa ovakvima kakvi umemo da budemo, možda mu je i bolje da bude sam.

Izvor:  Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVO JE NEZABELEŽENO: Vraća psa u azil jer mu se „ne slaže“ sa dvosedom!
Sledeći tekstNAJPOTRESNIJI TRENUTAK – Toliko je preplašen da se plaši da uđe u novi dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime