Naslovna VESTI PSI Ova četiri dečaka oslobodila su vezanog psa i pružila mu šansu za...

Ova četiri dečaka oslobodila su vezanog psa i pružila mu šansu za novi dom!

0
četiri dečaka petface

Naprosto se divimo deci koja od malih nogu gaje ljubav prema životinjama. Na neki način smo ponosni kada mlade generacije imaju usađen osećaj da pomognu drugima. Naša današnja priča govori ovoj temi u prilog. Naime, četiri dečaka spasila su život jednom psu koga su pronašli vezanog i napuštenog.

Pročitajte još: NOVI SAD: Dečaci se „sunčali“ na opasnoj raskrsnici KAKO BI POMOGLI NAPUŠTENIM PSIMA!

Oni su Endru Danijels (7), Kenet Dansi (11), Keni Dansi (13) i Kevin Dansi (7) i zaslužili su da ih pomence predstavimo. Naime, četiri dečaka su svojim gestom zavredela da o njima danas govori ceo svet. Ovi mališani primetili su neuhranjenog psa, koji je bio vezan i ostavljen pored jedne kuće u njihovom komšiluku. Braći Dansi i njihovom drugaru Endruu to je bio direktan poziv u pomoć. Kao pravi profesionalci, ovi dečaci su psu prvo dali komad salame, ne bi li ga umirili. Kada su zadobili njegovo poverenje, prišli su mu oprezno i odvezali ga. Potom su ga umotali u jaknu i odveli ga kući.

četiri dečaka petface

Četiri dečaka su psa nazvali Sparkl. Mališanka je bila veoma neuhranjena. Stoga je bila i više nego srećna kada su joj oni dali pristojan obrok.

Nakon toga, volonteri Udruženja The Detroit Pit Crew Dog Rescue su primetilli ove dečake sa spašenim psom. U razgovovoru sa njima, shvatili su šta se dogodilo, a potom su ponudili pomoć. Naime, oni su predložili da psa Sparkl prvo odvedu kod veterinara, a potom i da pokušaju da mu pronađu dom. Četiri dečaka su nerado pristala da se odvoje od psa, ali su ipak znali da je za Sparkl to najbolje rešenje.

Pročitajte još: DIVNA IDEJA: Deca čitaju psima koji su stidljivi i uplašeni!

Zahvaljući ovim sjajnim mališanima, Sparkl sada ima priliku da postane nečiji kućni ljubimac i verni prijatelj do kraja života. Ovaj pas im je više nego zahvalan, ali i svi mi jer su nam pokazali kako se životinje vole od malih nogu.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKAV PRIZOR: Devojčica (5) se igra sa čak 14 nemačkih ovčara!
Sledeći tekstZA PONETI: Dizajnirali duksericu sa torbom za ljubimca! (FOTO, VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime