Naslovna VESTI PSI Oglas za posao koji će vas nasmejati: „Ja sam Žorž i radio...

Oglas za posao koji će vas nasmejati: „Ja sam Žorž i radio bih za stan i hranu“!

0
stan i hranu petface

Koliko vas bi bilo spremno da radi, puno radno vreme, možda i prekovremeno, a da za uzvart dobije stan i hranu? Ok, pre nego što osudite bilo koga ko bi na ove uslove pristao, pročitajte oglas za posao koji je našu redakciju ostavio u smehu 😉

Visokokvalifikovani mazuljan radio bi kao kućni ljubimac, za vas ili za vašeg kućnog ljubimca (u cilju razmrdavanja). Prihvatam rad u sve tri smene, bez godišnjeg odmora i slobodnih dana. Očekujem da budem plaćen u hrani i smeštaju, a za ono što mi nije u osnovnom opisu radnog mesta (učenje novih komandi, šarmiranje rođaka i komšija i slično) tražim maženje, maženje i još malo maženja, kaže Žorž, Dragi Žorž.

Pročitajte još:
ZA PRIMER: Džordž Kluni udomio psa iz azila!

Osim za stan i hranu Žorž je spreman da radi i za mnogo ljubavi, jer kako kaže – boji se ostavljanja!

stan i hranu petface

Imam bogato iskustvo u stvaranju i održavanju dobre atmosfere i vašeg raspoloženja; vaspitan sam u dobroj kući, druželjubiv i dobroćudan. Zdrav sam, radno sposoban i aktivan…pa, dosta. Ne mogu da priložim preporuke od prethodnih poslodavaca, jer neko me se odrekao na kvarno. Imam strah od ostavljanja, ali ja sam profesionalac, dodao je Žorž.

Pročitajte još:
GENIJALNO: Devojka mu postavila ultimatum – „ili pas ili ja“! On oglasio NJU!

Nakon što je i vas, sigurni smo, nasmejao Žorž traži vašu pomoć. Iz priložene fotografije možemo da vidimo da je u pitanju presladak pas, a ukoliko želite da „zaposlite“ Žorža – sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 063/7-332-422!

Žorže, držimo ti palčeve!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVI REZULTATI: Vaš kućni ljubimac otrkiva i vaš karatker!
Sledeći tekstNEOBIČAN DVOJAC: Udomljeno prase i pas najbolji su prijatelji!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime