Naslovna VESTI PSI ŠTANCERAJ PASA NE PRESTAJE: Koti, prodaje i upoređuje ih sa krmačama?! (FOTO)

ŠTANCERAJ PASA NE PRESTAJE: Koti, prodaje i upoređuje ih sa krmačama?! (FOTO)

0

Štanceraj – grana koja postaje sve veća i jača, na uštrb nesrežćnih životina! Ilegalna prodaja rasnih pasa raste  iz godine u godinu! Ono što je zabrinjavajuće jeste podatak da se 95 posto njih drži i gaji uglavnom u lošim uslovima, koji su bukvalno za plakati!

Još jedan podatak je strašan – svi ti jadni psi se na kraju prodaju za neke smešne pare, a dotični “odgajivači” samo gledaju da ih u leglu bude što više, ne razmišljajući o tome kako ženka psa podnosi sve to!

PRASE i PAS su najbolji drugari i to je nešto najslađe što ćete videti danas (VIDEO)

Zakoni i propisi se ne poštuju, niko ne reaguje i nažalost, svako gleda da zadovolji svoje potrebe – “odgajivač” da zaradi, a kupac da prođe što jeftinije! Opet dolazimo do toga da nedužne životinje ispaštaju!

Na internetu je predhodnih dana osvanuo post u vidu oglasa za prodaju! Naravno, nije prošao nezapaženo, i naravno da su se ljudi odmah digli protiv dotične žene koja nudi štence američkih staforda!

PENZIONISANI POLICIJSKI PAS JEZIVO ZLOSTAVLJAN: Nagrađivan ordenom, pronađen u užasnom stanju!

– Uskoro prodaja – američki stafordi!

U komentarima se naravno povela polemika, da li opravdavaju ili ne ovakvo ponašanje, šta su odgajivači a ko su “odgajivači”… Kako treba da izgleda prava odgajivačnica…

Ono što je najviše iznerviralo ljude jesu ovi komentar – dobra je jer okoti više nego krmača?! Pa kakvo je ovo poređenje, šta je ovo?!

Nas zanima,šta vi mislite o svemu ovome, koji je vaš stav? Da li su ovi uslovi u kojima se nalazi mama sa bebama nehumani, ili pak tako treba na početku, s obzirom na to da su tek rođeni?!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONE SU ŽRTVE PREDRASUDA: Danas je Međunarodni dan crnih mačaka!
Sledeći tekstSATI SU MU ODBROJANI: Zarobljeni psi u boksu mole za pomoć – spominje se i borba pasa? (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime