Naslovna VESTI PSI Pas ostavljen zavezan za stop znak sa džakom hrane i tužnom porukom!

Pas ostavljen zavezan za stop znak sa džakom hrane i tužnom porukom!

0
stop petface

Tanja Čik je razgovarala telefonom sa najboljom prijateljicom Trejsalin Roberts, koja je u tom trenutku videla nešto što ju je nateralo da zaustavi auto. Trejsalin je videla psa zavezanog za stop znak, a njena prijateljica Tanja, vlasnica kompanije za šetanje pasa joj je rekla da mora obavezno da preuzme psa.

stop petfaceRobertsova je parkirala auto i izašla da vidi psa koji je bio veoma prijateljski nastrojen. Ovaj američki buldog je ostavljen sa punim džakom hrane za pse i porukom na kojoj je pisalo „Molim vas vodite računa o meni!“

PROČITAJTE I:

Ako vam pas pokazuje OVE ZNAKE, znači da ste mu nedostajali!

Iako je pas bio u hladu zbog okolnog drveća, nije imao nimalo vode u činiji koja je bila pored njega, a napolju je bilo oko 36 stepeni. Robertsova nije mogla da pređe preko toga kako je pas izgledao tužno.

– Njegove oči su bile tako tužne. Gledao je Trejsalin i razmišljao kako će ga i ona napustiti. Mislim da je bio zbunjen zbog toga zašto je ostavljen, rekla je Tanja Čik.

Ali Trejsalin Roberts nije napustila psa koji je kasnije dobio ime Solo, već ga je uvela u kola i odvela ga kod prijatelja, gde je dobio svoj privremeni dom.

stop petfaceMeđutim, Tanja je znala da je potrebno da nađu stalan dom za Sola, ili bar privremeni dom gde će moći da bude duže. Nakon duže potrage, Solo je završio kod Tanjine mame i očuha.

– Nakon što sam im rekla kroz kakve probleme prolazim pokušavajući da mu nađem dom, rekli su mi da će ga oni uzeti, jer već neko vreme traže drugara za svog psa. Ispostavilo se da su sada oni sjajni drugari, izjavila je Tanja.

Solo mora da se izbori sa još nekim stvarima kao što su glasni zvukovi i neprestano trčanje u krug. Ali se adaptira brzo i stanje mu se popravlja. Mi isto tako verujemo da će se Solo sasvim dobro snaći u svom novom domu. 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVlasnici hteli da ZAKOPAJU ŽIVU kujicu Tanzi, „kako bi joj olakšali muke jer je stara“!
Sledeći tekstPAS HEROJ: Ljubimac spasio devojčice koje je UDARILA MUNJA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime