Naslovna VESTI PSI Dečak (3) se izgubio u šumi, a uz njega je 9 sati...

Dečak (3) se izgubio u šumi, a uz njega je 9 sati bez prestanka bio njegov najbolji prijatelj – pas Bendžo!

0
izgubio u šumi petface

Da je izreka veran kao pas više nego tačna, potvrđuje naša današnja priča o psu koji se nije odvajao od dečaka koji se izgubio u šumi. On je sve vreme bio pored mališana, ne ispuštajući ga iz vida. Upravo zahvaljujući lavežu ovog psa, spasioci su uspeli da lociraju mesto gde se dečak nalazio.

Pročitajte još: MALI HEROJ: Pas Tosia spasio dečake od medveda! (VIDEO)

Mejson Rajan ima samo tri godine. On se nedavno izgubio u šumi u blizini kuće u kojoj živi. Za njim je organizovana potraga koja je trajala devet sati. U njoj je učestvovalo na stotine volontera koji su pretraživali svaki pedalj šume. Na kraju, on je pronađen u tri sata izjutra.

izgubio u šumi petfaceMališana ni u jednom trenutku nije napuštao porodični pas po imenu Bendžo. On je motrio na dečaka:

Bendžo je spasio mog sina. On ga nije ispuštao iz vida i svojim lavežom uspeo je da privuče pažnju spasilaca, rekao je dečakov otac Vilijam Blejk Lejn.

Pročitajte još: Ovaj pas je spasio svog malog štićenika – dečaka po imenu Luk!

 Inače, nakon ovog incidenta, roditelji ovog mališana koji se izgubio u šumi uhapšeni i optuženi za zanemarivanje deteta, ali i za posedovanje marihuane. Mali Mejson srećom nije bio povređen, a iz predostrožnosti je odveden u bolnicu. Tamo su mu ustanovljene ogrebotine po nogama i rukama.

Verujemo da je ovo za mališana bilo jedno traumatično iskustvo. Srećom, on je pored sebe imao svog najboljeg i najvernijeg prijatelja Bendža.

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTužna statistika: 10 rasa pasa koje se najčešće napuštaju!
Sledeći tekstHEROJ PAS: Udaljen kilometrima od vlasnice, osetio je njenu insulinsku krizu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime