Naslovna VESTI PSI OVO SE ZOVE KARMA: Pokušao je da ŠUTNE KUCU NA ULICI, a...

OVO SE ZOVE KARMA: Pokušao je da ŠUTNE KUCU NA ULICI, a onda ga je stigla kazna! (VIDEO)

0
ŠUTNE KUCU petface

Svakodnevno apelujemo na sve naše čitaoce da koliko mogu pomognu kucama i macama koje nemaju dom. Parče hleba, posudica sa vodom, sklonište od hladnoće – samo su neki od načina kako mi ljudi možemo pomoći njima – životinjama koje su na ulici našom greškom.

Međutim, gestovi nekih pojedinaca nam govore da nisu svi nastrojeni prijateljski prema kucama i macamana ulici.  Upravo jedna takav nas vodi do Rusije, Sverdlovsk oblasti.

ŠTA TI JE KARMA: Šutnuo je svoju mačku sa stolice, a ona mu je vratila OVAKO! (VIDEO)

Na video snimku koji je objavio “ViralHog” vidi se čovek, u pretsotavlja se alkoholisanom stanju, kako teturajući hoda ulicom. U jednom trenutku nailazi na psa, koji mu polako prilazi, međutim čovek u tom trenutku odlučuje da ŠUTNE KUCU NA ULICI.

ŠUTNE KUCU petface

-Ovaj čovek hoda ulcom u 5 ujutru. Pas mu prilazi, a čovek u tom trenutku odlučuje da ŠUTNE KUCU NA ULICI. U tom trenutku ipak se oklizne i padne, i udara glavom o branik automobila, piše u opisu videa.

Lovca ubio slon, kog je pokušao upucati, a ovako je Internet reagovao na njegovu smrt!

Većina onih koji su pogledali video imali su isto kometar – KARMA JE ČUDO, ali ima i onih koji su ga i obranili jer je, po njima, čovek samo bio uplašen i pokušao je da se obrani. Šta vi mislite?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.