Naslovna VESTI MAČKE DEČIJA LJUBAV JE NAJISKRENIJA: Dečaci u suzama nakon što im se vratila...

DEČIJA LJUBAV JE NAJISKRENIJA: Dečaci u suzama nakon što im se vratila izgubljena maca! (VIDEO)

0
suzama petface

Znao sam, vrisnuo je dečak u suzama, kada se na njegovim vratima pojavila izgubljena maca! Sve se dogodilo pre dva meseca kada je maca, najbolji prijatelj dva dečaka, jednostavno nestala iz kuće.

13 godina stari mačak je ostavio dečicu u suzama, ali i njihove roditelje, koji su ga svakodnevno tražili. Srećom, majka dečaka Šeril, primetila je macu na obližnjoj benzinskoj pumpi i dovela je kući. Znala je da je to njihova maca! 

ZADRŽITE SUZE: Najtužnija pesma posvećena napuštenim psima!

Da ponovni susret sa izgubljenim ljubimcem ima veliki emotivni naboj, govori i ovaj video snimak, a Šeril se potrudila da njena deca dožive možda i najveće iznenađenje do sada. Pre nego što im je pokazala macu rekla im je da stave jastuke preko očiju. Kratko ih je držala u neizvesnosti, a kada je unela macu, vriska i suze radosnice su preplavile prostoriju! 

Ceo svet je, zahvaljujući mami koja je ponovni susret snimila kamerom, imao priliku da vidi šta znači neiskvareno i iskreno voleti jedno živo biće. Pogledajte! 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUHVAĆEN JOŠ JEDAN ZLOČINAC: Damir, koji je nalivao mačku alkoholom pa se hvalio na Fejsbuku, odgovaraće pred zakonom!
Sledeći tekstUpoznajte Venus: Fenomenalnu mačku sa dva lica!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime