Naslovna VESTI PSI ANKETA PETFACE: Da li ste za TAKMIČENJE PASA U VUČI BLOKOVA, ili...

ANKETA PETFACE: Da li ste za TAKMIČENJE PASA U VUČI BLOKOVA, ili ne? (VIDEO)

0
takmicenje pasa u vuci blokova petface

Zlostavljenja pasa na delu. Ne znamo koja je država u pitanju, ne znamo koji je grad i ko su ovi ljudi, ali delimo sa vama ovaj snimak, da podignemo svest o tome koliko je teško ovim napaćenim životinjama, koje ljudi zlostavljaju iz svojih, ko zna kakvih pobuda. 

U konkretnom slučaju pas vuče, kako su pojedini mediji preneli 4.000 kilograma, odnosno četiri tone betonskih blokova. Na vrhu blokova poređanih na kolica sede dva čoveka, dok treći bodri sa staze svog psa, pit bula da izdrži do kraja trake. 

PROČITAJTE I:

POTRESNO: Šta sve prolaze štenci IZBAČENI NA ULICU! (VIDEO)

Internet je pun ovakvih video snimaka i to sada otvara dilemu, s obzirom da se radi o takmičenju. Psi se muče i vidi se da ulažu napore veće od svojih mogućnosti. Zanose se i naprežu iz petnih žila kako bi uspeli da izguraju do kraja tu mučnu stazu. 

Ne znamo šta da kažemo na ove snimke koji izgledaju kao velike patnje, pritom ni ne možemo pretpostaviti kakav je trening potreban da bi jedan pas povukao takav teret. 

Zbog toga ovog puta prepuštamo vama da date svoj sud u vezi ovog takmičenja ili čega već. Odgovorite nam na pitanje u anketi i dajte svoje mišljenje da li ste za ovakve vrste takmičenja i nadmetanja ili niste.

takmicenje pasa u vuci blokova petface

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.