Naslovna VESTI PSI Oba oka su mu UKLONJENA! A onda je Tao dobio saputnika da...

Oba oka su mu UKLONJENA! A onda je Tao dobio saputnika da ga vodi kroz život! (FOTO)

0

Tao – priča o ovom zlatnom retriveru rastužila je srca svih onih koji su je pročitali. O njegovoj nesreći svaki ljubitelj životinja razmišlja na isti način – kako i zašto da doživi to što je doživeo.

Tao je rastužio ljude širom sveta nakon što je objavljeno da, umesto da on pomaže slepoj osobi, dogodilo upravo suprotno.

PRIČA O NESEBIČNOJ LJUBAVI: Pas se popeo na vozilo hitne pomoći kako bi bio uz vlasnika do kraja!

Tau su oba oka uklonjena zbog glaukoma. Međutim, zlatni retriver se nakon operacije uspešno oporavio, a njegova vlasnica Melani Džekson kaže da je njen ljubimac neverovatan. On je sve nedaće koje su ga snašle podneo hrabrije i bolje čak i od svojih vlasnika!

Bio je neverovatno hrabar, i vrlo brzo nakon operacije, postao je siguran,iako više ništa nije video. Njegovo sećanje, kao i njuh,pomogli su mu u tome da se snalazi u kući,ali i na ulici tokom šetnje.

PAS MEDA, KOJI JE IZUJEDAO SEDMORO U JAGODINI najverovatnije će biti uspavan!

Kada su se vlasnici uverili da je spreman,na poklon je dobio predivnog saputnika, koji će mu pomoći da se lakše kreće kroz život.

Mali Oko i veliki Tao,kao i njihovo druženje i svakodnevne aktivnosti, postale su zapažene na Instagramu, a njihove fotografije svakodnevno oduševljavaju sve pratioce.

View this post on Instagram

Come on Tao ~ me taking yous a walkey??Thank you @goldenunleashedofficial for their new collars and leads – used Taos in the heavy rain at the weekend – great not to have a soggy lead & collar – love the colour with the black buckle ?#supportsmallbusiness #supportlocal #supportlocalbusiness #supportsmallbusinesses #happydogs #happydoghappylife #mydogs #goldenretriever #goldenretrieversofinstagram #goldenretrieverpuppy #goldensofinstagram #goldendog #goldens_glee #creamgoldenretriever #puppyfun #retrieversofinstagram #retrieveroftheday #retrieverpuppy #retrieversworld #retrieverthegolden #retrieverfriends #retrieverlifemagazine #retriever_shoutout #retrieversgallery#goldenretrieverlovers #dogmomlife

A post shared by Tao (@tao_mr_winky) on

Dvojac često šeta zajedno, dok Oko vodi Taoa za povodac i pomaže mu da bezbedno hoda. Kao što i sami vidite, Tao ima poverenja u svog malenog drugara, te mu se prepustio u potpunosti, i po našem skromnom mišljenju, nije pogrešio…

Izvor: Telegraf

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstU POŽARU STRADALE SVE ŽIVOTINJE PORODICE ĐORĐEVIĆ: Ostali su bez ičega! (VIDEO)
Sledeći tekstPREGAŽENO ŠTENE OSTAVLJENO NA ULICI DA UMRE: Hitno potrebna POMOĆ za operaciju! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime