Naslovna VESTI PSI TRAŽE SE majka i ćerka koje bacaju salamu sa komadima stakla!

TRAŽE SE majka i ćerka koje bacaju salamu sa komadima stakla!

0
Traže se

Kratka objava koju je objavila Facebook stranica Ekolibrijum iz Pančeva zaista nas je šokirala. Pokazuje koliko neljudskosti postoji u našim ljudima u trenucima kada su nam solidarnost i humanost toliko neophodni.

Traže se

Naime, u objavi se navodi da dve stanovnice Pančeva, majka i ćerka bacale komade salama koji su bili ispunjeni komadićima stakla. Njihova namera je očigledna: mučenje i ubijanje uličnih pasa i mačaka!

Pročitajte i ovo: U DOBRU I U ZLU: Potresan trenutak kada beskućnik deli hleb sa dva psa

U trenutku kada su fotografisane i opomenute da to ne čine, drsko su odgovorile da to rade jer im se može! Kada ih je devojka upozorila da će ih fotografisati one su kukavički pobegle u ulaz zgrade. Sve se to dešavalo u blizini autobuske stanice u ulici Veljka Petrovića u naselju Strelište.

Pročitajte i ovo:Kujica OČAJNIČKI pokušavala da zaustavi saobraćaj i pomogne POVREĐENOM štenetue

Udruženje Ekolibrijum poziva sve koji prepoznaju ove dve osobe da im pruže informacije o njihovom identitetu. Žele da podnesu prijavu policiji kako bi ih sprečili da i dalje čine ovakve gadosti.

Traže se Sigurno da im ovo nije prvi put da čine ovakvo nedelo a ako ne budu otkrivene i procesuirane po zakonu nema sumnje da će nastaviti da muče i ubijaju životinje.

U opasnosti nisu samo ulični psi i mačke već i ljubimci koji se šetaju ovom okolinom u pratnji vlasnika kao i vlasničke mačke koje žive slobodnim načinom života. Pančevci, pogledajte ove dve žene, neko ih sigurno poznaje. Informacije šaljite Udruženju Ekolibrijum. Zaustavimo mučenje i ubijanje životinja.

Izvor:  Facebook Ekolibrijum

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstU DOBRU I U ZLU: Potresan trenutak kada beskućnik deli hleb sa dva psa
Sledeći tekstPRESLATKO – Ždrebe siroče ima specijalnu pomoć

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime