Naslovna VESTI PSI TRAŽEĆI DOM, ZALUTAO JE U DVORIŠTE: Od tog trenutka, njegov život se...

TRAŽEĆI DOM, ZALUTAO JE U DVORIŠTE: Od tog trenutka, njegov život se menja iz korena!

0

Ono kada sudbina umeša prste… Tako najbolje možemo opisati priču koja je pred vama. Lakisha Smith obavljala je neke poslove jednog jutra, kada je shvatila da je zaboravila nešto i odvezla se kući kako bi to uzela.

Pozvala je kćerku da joj zaboravljenu stvar iznese ispred kuće, a dok je čekala primetila je pit bulla kako sedi u njenom dvorištu. Pas je izgledao vrlo tužno i neuhranjeno, a kada su mu Smith i njena kćerka prišle, on ih je samo gledao. Bilo je očigledno da mu je pomoć potrebna.

NAĐEN U LOKVI KRVI, IZGRIŽEN I NA IZMAKU SNAGE: Njegova priča otopiće i najtvrđa srca!

Njena kćerka prišla je psu i pažljivo ga pomazila, i odmah je odlučila da mu da ime Popi. Radosno je prihvatio njezinu ljubav i obje su znala da ga ne mogu tek tako tu ostaviti:

– Rekla sam joj da ga nahrani, jer je izgledao kao da umire od gladi. Bio je žedan i vrlo dehidriran. Kada sam se vratila s posla, okupali smo ga. Bio je pun buva, vrlo prljav i opadala mu je dlaka.

Sledećeg dana, objavili su Popijevu sliku na različite Facebook grupe, čak su ga i odveli i do lokalnog skloništa, veterinara kako bi skenirali mikročip i proverili da li ga neko traži. Potraga za njegovim potencijalnim vlasnicima nije urodila plodom – a porodica Smith je, s jedne strane, i odahnula, jer su već počeli da se zaljubljuju u Popija.

POLICIJA ZAUSTAVILA AUTOMOBIL: U gepeku su pronašli leglo štenaca – spremnih za krijumčarenje!

A onda, jednog dana dobili su poruku na Fejsbuku. Javio se pravi vlasnik. Celaporodica je bila skrhana! Došao je dan kada je vlasnik došao po Popija. Međutim, Popijeva reakcija je bioa i više negop jasna – nije želeo da krene sa njim! Nakon samo nekoliko minuta, popijev, sada već bivši vlasnik, odlučio je da ga ostavi poroodici Smizh. Nije imao kud…

Od tog trenutka, Popi je i zvanično postao član porodice Smith i nije mogao biti srećniji zbog toga. Popi nije imao pojma kada je zalutao u to dvorište koliko će mu se posrećiti. Dobio je najbolju porodicu na svetu, a sada ne može zamisliti svoj život bez njih, kao ni oni bez njega!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTEŠKO ZANEMARIVANJE: Na sebi je imala 40 kg vune – jadna ovca nije mogla ni da se kreće! (VIDEO)
Sledeći tekstLJUBIMAC VAS U STOPU PRATI? On zapravo misli da vam čini uslugu…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime