Naslovna VESTI PSI TRENING U KARANTINU: Njih dvojica imaju najbolji program vežbanja u danima kućne...

TRENING U KARANTINU: Njih dvojica imaju najbolji program vežbanja u danima kućne izolacije!(VIDEO)

0
trening u karantinu petface

Da ste pre mesec dana rekli Silviju Siamu da će mu njegov izuzetno lenji pas Sparki uskoro postati partner u vežbanju, ne bi poverovao. Ali kada se Siamov život  okrenuo  naopako u karantinu u Italiji, bio je zahvalan što je njegov petogodišnji drug uz njega. Isto važi i za Sparkija.  

Sparki je lenj dečko, voli da bude u kući sa porodicom i da se mazi. On nije ljubitelj kardija i često će odustati usred šetnje. Kada Sparki odluči da bi njegova šetnja trebala da se završi, on legne i čeka da ga Silvio podigne i ponese kući.

PROČITAJTE I:

TEŠKA AKCIJA SPASAVANJA: Štene iz Subotice se ZAGLAVILO IZMEĐU DVA ZIDA i plakalo za pomoć! (VIDEO)

MISLILI SU DA JE KRZNO ZACEMENTIRANO: Ova kujica je bila toliko zanemarena, DA NIJE LIČILA NA PSA! (VIDEO)

ZATVORIO JE OČI ZAUVEK: Pas koji je upucan u Zaječaru – IZGUBIO ŽIVOTNU BITKU! (VIDEO)

Iako Sparki ne voli da radi na sebi, on je smislio plan koji će pomoći njegovom prijatelju da ostane u formi, pružajući mu podršku na svoj jedinstven način.

trening u karantinu petface

Za Sparkija, ova vrsta zajedničkog rada je veoma zabavna. Obično stoji u blizini gde može da čeka poljupce svog vlasnika tokom vežbe.
Sparki zna ,da kada Siamo krene sa treninzima, sve što treba da uradi je da se pozicionira pored njega i trbušnjaci i sklekovi postaju poljupci. Njegov plan deluje svaki put. Takođe, ovaj program vežvanja podiže raspoloženje njegovog prijatelja dok je primoran da bude u kući.

U danima karantina ograničeni su da ostanu u kući i provode vreme  zajedno. Sparki pomaže svom vlasniku poljupcima i zagrljajima da mu dani spokojno prođu i da zaboravi na nesreću koja je zadesila Italiju. On ga iz dana u dan motiviše da trenira i u kućnim uslovima.

Sparkiju život za vreme karantina odgovara ,jer je njegov voljeni vlasnik uvek pored njega, a Silvijo je srećan jer ima veliku podršku svog prijatlja u ovim teškim danima. Osim što vežbaju zajedno, dan provode  u igrama, telefonskim razgovorima sa prijateljima i pripremanju kolačića.

trening u karantinu petfaceOvo je dokaz da nam niko ne može ulepšati život kao naši ljubimci, čak i danima kućne izolacije!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽIV JE SAMO SE PRAVI MRTAV: Pogledajte koliko (ne)zgodan može biti jedan korgi zvani Gordi! (VIDEO)
Sledeći tekstKAFIĆ DA IZBLEJIŠ: I žargonski i bukvalno, blejati je dozvoljeno u ovom kafiću u Seulu u kom žive ovce!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime